Copy
Actueel in kantoorinrichting
View this email in your browser
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Goedemorgen,

Om met de deur in huis te vallen: Herman Miller is een grote inruilactie gestart. Ze bieden 200 euro inruilkorting als je je eigen Mirra bureaustoel (die natuurlijk grotendeels afgeschreven is) inruilt voor een nieuwe MIRRA 2. Lees hier het hoe en wat en hoe je het beste contact op kunt nemen met Herman Miller.

Daarnaast is Officenieuws als het goed is wat sneller geworden door implementatie van een zogenaamde cachingmodule, en heb ik wat social mediaknopjes onderaan de berichten toegevoegd mocht je de dringende behoefte voelen één van mijn artikelen te delen met je volgers, collega's of klanten. De pop-up om lid te worden van de nieuwsbrief is voor jullie niet interessant. Wegklikken en dan blijft hij als het goed is ook een week weg. 

Kantoorinrichter Officious (bij velen nog bekend als All Office Rietveld) is verhuisd, cq weer teruggekeerd  naar Papendrecht.

Verder heeft Wilkhahn met haar 3D Synchroon bureaustoel IN wederom een prijs gewonnen , en zet Steelcase met de toepassing van innovatieve technologiën in op het intelligente kantoor

Fijne en succesvolle week gewenst,

Frans------------Septemberaanbieding Thovip--------------------

Deze maand heeft Thovip Ergonomics de ProTouch Ergonomische muis in haar assortiment opgenomen. Een bijzondere muis met een uniek design. Als introductie biedt Thovip een erg interessante en scherpe aanbieding voor dealers die zich in assortiment net even willen onderscheiden.
Lees hier meer en contact Thovip voor de aanbieding.


Werkze vandaag, morgen weer een nieuwe nieuwsbrief met onder andere nieuws over Nyink.

Frans Sijtsma

www.officenieuws.com
info@officenieuws.com
06-17710596

 
Dataflex Monitorarmen
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Officenieuws
Officenieuws
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2015 OfficeRepublic, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp