Copy
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Goedemorgen,

Sorry dat ik wat langer afwezig was. Veel vrije dagen, wat vakantie, minder nieuws , en zoals ik al eerder zij kosten nieuwe webwinkels mij altijd (veel) meer tijd dan gepland.

Dat is meteen de reden dat ik Gispen wil feliciteren. Ze draaien hun e-commerce-omgeving net als ik op het Magento-platform en wonnen onlangs een mooie prijs van de Magento-community voor hun webwinkel.

Ook felicitaties voor Palmberg dat onlangs een nieuwe productielocatie heeft geopend in de buurt van Schönberg (DE).

Het klonk in de titel wat dreigend toen ik schreef over een sloopkogel bij Thovip, maar het is de opstap naar iets veel mooiers. De huidige showroom van de ergonomiespecialisten is inmiddels tegen de vlakte en wordt vervangen door een veel mooiere.

Tenslotte nog de melding van het faillissement van Paper Point, zusteronderneming van het eerder failliete Pyramide Office Design. De webwinkel van Paper Point is begin dit jaar al verkocht aan een andere kantoorinrichter.

Vacatures

EasternGraphics (van pCon en al die andere mooie software) heeft een vacature voor een functioneel applicatiespecialist.

Klinkt technisch en IT-achtig, maar als je de omschrijving en tekst leest is het eigenlijk gewoon leuke functie die met name draait om communicatieve vaardigheden in combinatie met een grondige kennis van de kantoormeubelmarkt (en natuurlijk ook IT-kennis)


Werkze deze week.

Frans Sijtsma
www.officenieuws.com
info@officenieuws.com
06-17710596

 
Copyright © 2016 OfficeRepublic, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp