Copy
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Goedemiddag,

Het rijden in een Burton, waar ik het de vorige nieuwsbrief over had, was geweldig als het zulk mooi weer is als afgelopen weekend. Voor mij/ons was het een mooie nieuwe ervaring.

Bruggetje: Nu we het toch over nieuw hebben: Er zijn nogal wat nieuwe dingen in deze nieuwsbrief zoals je in de kop al kon lezen:


Allereerst heeft Gispen samen met een aantal Culemborgse partners de handen ineengeslagen om lokaal op  een nieuwe manier plastic te gaan recyclen. Dit doen ze met de eerste Living Ocean productielijn ter wereld. 

De Italiaanse meubelproducent Pedrali heeft ook iets nieuws, namelijk een volledig geautomatiseerd magazijn voor zo'n 16000 (!!) palletplaatsen. Dat alles omvat in een prachtig design, dus even naar de bijbehorende video's kijken.

Elite Office Furniture is gevestigd in Engeland, en gaat een nieuw hoofdkantoor bouwen, in combinatie met een nieuwe productielocatie

Ten slotte komt Incatro tijdens de Orgatec met iets nieuws, maar hier vast de eerste beelden: Soundleaves, een serie nieuwe akoestische producten.

Niet helemaal nieuw, maar wel nog heel erg actueel is de :

Vacature Dealermanager bij Interstuhl

Interstuhl heeft een mooie vacature voor een Commerciële Dealermanager in België

Fijne avond nog,


Frans Sijtsma
www.officenieuws.com
info@officenieuws.com
06-17710596

 
Copyright © 2016 OfficeRepublic, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp