Copy
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Goedenavond, -morgen,

Een korte nieuwsbrief tussendoor terwijl ik even verder schrijf over de prachtige nieuwe showroom van Gispen (maar dat lees je binnenkort).

Allereerst iedereen die ik op Design District gesproken heb, dank voor de hartelijke ontvangst. De sfeer was uitstekend.

Het nieuws van vandaag:

Haworth investeert 1,8 miljoen euro in haar productiefaciliteit in Zwitserland.

Albeka is verhuisd naar het oude pand van Bruynzeel in Hendrik-Ido-Ambacht

De NFC-index 2015 is verschenen. De kosten per werkplek zijn voor het eerst in tijden licht gestegen. Het hoe en wat lees je hier, maar lees ook de PDF met het hele rapport die achter de link in het artikel zit.

Officenieuws gaat vernieuwen!

We zijn momenteel druk bezig om een compleet nieuwe lay-out op te zetten. Mooi responsive, vooral veel sneller, en visueel aantrekkelijker. 

Dat is sowieso al een verbetering.

Wat daarnaast erbij komt cq. eindelijk eens fatsoenlijk opgezet gaat worden, is een producten- en projectendatabase. Ik heb daar in het verleden een beetje met lopen klungelen of Officenieuws en het zag er nog niet echt fatsoenlijk uit. Het rare was alleen dat ik ondanks dat zelf toch dit jaar een stuk of 10 informatieverzoeken kreeg voor onder andere kleedkamerinrichting, maar ook voor bijvoorbeeld producten van Nyink. En daar kwamen, in ieder geval voor mij, weer orders uit.

De knoop dus toch maar doorgehakt en besloten om dat serieus fatsoenlijk te gaan vormgeven. 
Hoe dat er precies uit komt te zien laat ik binnenkort wel eens zien maar...

Als je als fabrikant of inrichter interesse hebt om je productlijnen, of projecten te tonen op Officenieuws stuur me dan even een mailtje. Dan houd ik je op de hoogte van de voorgang middels een aparte , af en toe verschijnende nieuwsbrief, en zal ik jullie ook om feedback vragen als dat mag.

Dit geldt trouwens niet alleen voor producenten van werkplekken of stoelen, maar ook voor leveranciers van bijvoorbeeld halffabrikaten, componenten, onderdelen, accessoires, hulpmiddelen etc.

Werkze vandaag en alvast een goed weekend.

Frans Sijtsma
www.officenieuws.com
info@officenieuws.com
06-17710596

 
Copyright © 2016 OfficeRepublic, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp