Copy

Esittelyssä parhaat kohtaamiset:

Hyvinvointipäivä omalta kotiovelta
ja 
Summerfest

 

Hyvinvointipäivä
onnistuu myös etänä ulkoillen ja yhteisöllisesti. Jos pohditte henkilöstön hyvinvointia ja virkistystä tukevia toimia tai tilaisuutta, ohessa erinomaisia etänä tapahtuvia toiminnallisia ohjelmia.

Ei ole väliä mistä päin maailmaa kukin osallistuu. Ohjelmat onnistuvat etäyhteyksin. Erityisesti tässä ajassa on ollut kiinnostusta ohjattuun osin ulkona tapahtuvaan etäliikuntapäivään.

Tutustu Hyvinvointipäivän ohjelmatarjottimeen tästä
 
Summerfest
on ratkaisu kesän ja syksyn yhteisöllisiin tilaisuuksiin, joissa tavataan jälleen kollegat tai yhteistyökumppanit inspiroivissa puitteissa ja innostavan ohjelman ympärillä.

4Eventin pitkä kokemus ulkotapahtumien tuottajana varmistaa tapahtuman laadun ja turvallisuuden. 4eventin myynnistä saat tarjouksen ja kolme eri vaihtoehtoa oman tilaisuutenne pitopaikaksi.
Varaa meiltä tulevan kesän innostavin tilaisuus.


Tutustu Summerfestin esitteeseen tästä

Huomioimme ajan erityisvaatimukset kaikissa palveluissamme.
 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous valitusta tapahtumasta.

4event myyntikeskus on palveluksessanne

 www.4event.fi 0207 291 871 4event@4event.fi 
 
4event Oy on innostavien tapahtumien järjestämisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisen valtakunnallinen asiantuntijayritys 20 vuoden kokemuksella. Tuotamme laadukkaasti suunniteltuja ohjelmakokonaisuuksia 365 päivänä vuodessa. Takaamme valtakunnallisesti tasaisen laadun laajan asiantuntija-, hyvinvointivalmentaja- ja yhteistyökumppaniverkostomme sekä asiantuntevien palveluidemme avulla. Voimme varata puolestanne myös tilat, tarjoilut ja kuljetukset tuottamiemme ohjelmasisältöjen lisäksi. Tavoitteenamme on saada yhä useampi ihminen
tuntemaan itsensä vireäksi ja energiseksi.

 
Copyright © 2019 4event ltd, All rights reserved.

4event@4event.fi
020 729 1871


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
4event Oy · Askonkatu 9 · Lahti 15100 · Finland