Copy
INVITATION // DECEMBER 2017VELKOMMEN TIL FERNISERING
LØRDAG D. 6 JANUAR 2018 KL. 13-15
Åbningstale kl. 13 af Henrik Broch-Lips

Sydhavn Station er et af landets mest interessante udstillingssteder, der præsenterer udstillinger med samtidskunst i det tidligere billetsalgskontor og på en række plakattavler i den travle stationshal i København. Projektet er 100% kunstnerdrevet og er både blevet præmieret af Statens Kunstfond og tildelt BKF’s pris for Årets Udstillingssted 2016. 
 
Vi har nu inviteret kunstnerne fra Sydhavnen op til Aalborg, hvor de vil lade sig inspirere af Nordkrafts postindustrielle fortælling, anderledes, rå rammer og den kuriøse kendsgerning, at der stadig er togskinner under Kunsthal NORD, der tidligere var en transformerstation.
 
Kunstnerne har hver deres forskellige praksis, men til trods for at de fleste er opvokset i Jylland, har de færreste udstillet i Nordjylland. De otte kunstnere vil individuelt præsentere nye såvel som ældre værker, der vil udfolde sig som malerier, skulpturer, installationer, video, foto og performances.  
 
Line-Up: Jens Axel Beck, Sonja Lillebæk Christensen, Heidi Hove, Ulla Hvejsel, Mette Juul, Heine Klausen (gæst), Anne Skole Overgaard og Camilla Rasborg.


Udstillingen kan ses indtil 4. februar 2018.
Læs mere om udstillingen.

ARRANGEMENTER

TORSDAG 4. JANUAR KL. 16
ARTIST TALK I PROCES
Midt i installeringen af Station to Station holder kunstnerne en pause for at fortælle om deres kunst.
GRATIS – ingen tilmelding

For omvisninger, kunstsaloner og flere tilbud tjek kunsthalnord.dk

PDF invitation


 

Åbningstider:
tirsdag - søndag: 11:00 - 17:00  
onsdag: 11:00 - 19:00

 


Kunsthal Nord · Kjellerups Torv 5, 2. sal · 9000 Aalborg · Tlf: 9982 4125 · info@kunsthalnord.dk  · www.kunsthalnord.dk ·  This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kunsthal NORD · Kjellerups Torv 5 · Aalborg 9000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp