Copy
INVITATION / APRIL 2019 /


Printvenlig pdf

VELKOMMEN TIL FERNISERING 
TORSDAG 11. APRIL 2019 kl. 16-18


ÅBNINGSTALE KL. 16
 af kulturchef Morten Koppelhus
 

Theis Wendt (f. 1981) er en nyskabende billedkunstner, der arbejder med et rumligt og installatorisk formsprog i sin kunstneriske praksis. Han udforsker billedet som rum, flade, spejling, betydning og kommunikation og bruger nutidens digitale billedstorm i samspil med det analoge billede til at skabe abstrakte, rumlige billeder og skulpturer. 

Til sin hidtil største og mest ambitiøse soloudstilling ‘Negative Meadow’ tager Theis Wendt kontekstuelt og stedspecifikt udgangspunkt i Nordkraft. Han har ladet sig inspirere af 'fabrikken' som et repræsentativt tegn for, hvordan arbejde, virtualitet, den globale opvarmning, naturen og mennesket i dag er smeltet sammen til en virtuel fabrik, som gør os alle til arbejdere på en allestedsnærværende arbejdsplads, som er grænseløs og aldrig lukket.

Den æstetiske og sanselige oplevelse af det gamle kulkraftværks lokaler vil blive præget af en drømmende stemning af fastfrysning af tid og en nyfortolkning af ydre og indre rum. Lokalerne vil fremstå i deres rå og upolerede form, men vil igennem rumlige interventioner udfolde ekspansive og drømmende perspektiver, hvor virtuelle gengivelser udvider rummets begrænsning, og hvor surreelle indgreb har inficeret arkitekturen. 

De nye billedteknologiers virtuelle verdener er et centralt element i Wendts værker, men samtidig er det altid i virkelighedens rum, at slagene står. Det er fortsat med vores kroppe, at vi kommer i kontakt med værkerne. 


KUNSTNERSAMTALE I PROCES
Tirsdag 9. april kl. 17

Theis Wendt holder pause midt i installeringen for at fortælle om sin udstilling. 

Åbningstider:
tirsdag - søndag: 11:00 - 17:00  
onsdag: 11:00 - 19:00

 


Kunsthal Nord · Kjellerups Torv 5, 2. sal · 9000 Aalborg · Tlf: 9982 4125 · info@kunsthalnord.dk  · www.kunsthalnord.dk ·  This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kunsthal NORD · Kjellerups Torv 5 · Aalborg 9000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp