CopyINVITATION TIL FERNISERING
LØRDAG 17. JUNI 2017 kl. 13-15
Åbningstale af kunsthistoriker og kunstfaglig leder Henrik Broch-Lips kl. 13


[UDEN TITEL 17]
17. JUNI – 6. AUGUST 2017


[UDEN TITEL 17] er en ambitiøs udstilling med nye værker skabt af otte, yngre talentfulde billedkunstnere, der er uddannet fra et anerkendt kunstakademi. De er nøje udvalgt og inviteret til at producere værker, der enten er skabt til, eller tænkt ind i, Kunsthal NORDs særlige rammer. 

Kunstnerne har høstet anerkendelse for deres afgangsværker, og flere af dem har fået vist værker på velrenommerede museums- og galleriudstillinger samt kunstnerstyrede projektrum. Dermed er de allerede stærkt på vej til at præge nutidskunsten herhjemme og i udlandet.

Målet med [UDEN TITEL 17] er at skabe modige og udviklende sammenstød mellem unge billedkunstnere fra forskellige akademier og med forskellig geografisk baggrund. Samtidig udfordrer vi gerne vores publikum med den nye, eksperimenterende kunst med dens forskellige kunstpraksisser og –udtryk. 

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond og Aalborg Kommune.Åbn printklar pdf af invitationen her

Få mere at vide om udstillingen og de otte kunstnere her

Åbningstider:
tirsdag - fredag: 11:00 - 17:00  
lørdag - søndag: 12:00 - 16:00

 


Kunsthal Nord · Kjellerups Torv 5, 2. sal · 9000 Aalborg · Tlf: 9982 4125 · info@kunsthalnord.dk  · www.kunsthalnord.dk ·  This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kunsthal NORD · Kjellerups Torv 5 · Aalborg 9000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp