Copy
JULEHILSEN MED NYTÅRSBREV / DECEMBER 2017 /VI ØNSKER ALLE GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR


TAK TIL ALLE FOR ET SÆRLIGT SUCCESRIGT ÅR!

På kanten af det nye år vil vi gerne udtrykke vores store taknemmelighed til alle de gode mennesker, der har medvirket til at gøre 2017 til et ganske særligt år for Kunsthal NORD. 

Vi har produceret en række eksperimenterende og tværfaglige udstillinger med høj kvalitet og skabt en helt ny kunstfestival med gadekunst og femten hvide mini-kunsthaller spredt ud over Aalborg centrum. Her uden for institutionens rammer mødte tusindvis af borgere både den professionelle samtidskunst og en række af landets bedste, yngre kunstnere.  

Ved at afvikle paneldebatter, foredrag, kunstnersamtaler, omvisninger, filosofiske kunstsaloner, undervisningsforløb samt events for børn og unge har vi har fortsat den positive udvikling af Kunsthal NORD som Nordjyllands dialogskabende videns- og læringsplatform for nutidskunst. 

Målrettet formidling har givet omfattende medieomtale samt mange fine anmeldelser. Kunsthal NORD blev i sommer både sammenlignet med ikoniske Tate Modern i London og lanceret som månedens attraktion i Danmark. To udstillinger i 2017 blev præmieret af Statens Kunstfond og en udstilling blev nomineret til Kunstkritikerprisen. Det kan vi vist godt være lidt stolte over. 

Vi er også glade for, at selvom alle stadig ikke træder ind ad døren, så giver vi med fri adgang mulighed for at alle kan opleve den bedste kunst uanset social indkomst og baggrund. Det er en vigtig demokratisk opgave, især fordi den eksperimenterende og nonkommercielle, kritiske kunst er et middel til personlig udvikling, samtale og samvær. 

Vi vil gerne sige tak til de mange fantastiske kunstnere, som vi har samarbejdet med gennem året. Også en stor tak til de mange samarbejdspartnere, fonde og sponsorer, der generøst har støttet os. En særlig dybfølt og stor tak til vore praktikanter, eventmagere og helt uundværlige frivillige. Uden jer, og jeres seje indsats, ingen Kunsthal NORD. 

Rigtig glædelig jul og et bragende godt nytår.

På personalets vegne,


Henrik Broch-Lips, 
Leder af Kunsthal NORD

Læs hele nytårsbrevet samt nyt om kommende udstillinger her

Åbningstider:
tirsdag - søndag: 11:00 - 17:00  
onsdag: 11:00 - 19:00

 


Kunsthal Nord · Kjellerups Torv 5, 2. sal · 9000 Aalborg · Tlf: 9982 4125 · info@kunsthalnord.dk  · www.kunsthalnord.dk ·  This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kunsthal NORD · Kjellerups Torv 5 · Aalborg 9000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp