Copy
NYHEDSBREV / NOVEMBER 2018 /HAIKU TIL HØECK BLIVER ET HIT

Vores aktuelle udstilling Haiku til Høeck er en succes. Efter den første uge har godt 600 mennesker været forbi Kunsthal NORD og begejstringen er stor. Den tværkunstneriske udstilling er skabt af billedkunstneren Morten Stræde og litteraturprofessor Frederik Stjernfelt, og er en hyldest til Klaus Høeck og de tre mænds fælles inspirationskilder som f.eks. Søren Kierkegaard, Brian Eno, Yves Klein, Duccio og Vladimir Tatlin. Der er mange referencer i Morten Strædes titler og værker, og de bliver fint suppleret af Frederik Stjernfelts litterære tekster. Læs mere her. 
HØECK HØECK HURRA

Den danske digter Klaus Høeck fylder 80 år den 27. November. Det fejrer vi i Kunsthal NORD med en fire timers fødselsdagsfest, der har fået titlen HAIKU TIL HØECK, HØKERE OG HØNSEKØDSSUPPE. Der er aktiviteter fra kl. 14-18 og de omfatter:

  • 14-15: Kaffe og kagemand
  • 15-16: Filosofisk samtale med Teis Kronborg med emnet 'HVAD ER KUNST?' 
  • 16-17: Omvisning i udstillingen af Kunsthal NORDs leder Henrik Broch-Lips
  • 17.00: Høkere og hønsekødssuppe // social networking
  • 17.30: Performance med digtoplæsning 
  • Haiku workshop (hele eftermiddagen)
  • Dyk ned i litteraturen (hele eftermiddagen)
Alle angivne tidspunkter er ca. tider. 

Download en invitation samt programoversigt her.


SEMINAR OM HØECKS FORFATTERSKAB 

I anledning af Klaus Høecks 80 års fødselsdag holder Aalborg Universitet et seminar om litteratur med udgangspunkt i den danske digters litterære univers. I seminaret indgår både reception og omvisning i Kunsthal NORDs aktuelle udstilling 'Haiku til Høeck', som netop er en hyldest til Klaus Høeck. Læs mere og meld dig til det gratis seminar her. 
OMVISNING HAIKU TIL HØECK

Tirsdag 4. december 2018 kl. 16.
I forbindelse med udstillingen Haiku til Høeck kan man komme med på en kunstfaglig omvisning. Deltagelse giver rig mulighed for at stille spørgsmål og få et dybere indblik i, hvad tankerne er bag den aktuelle udstilling.  
Alle er velkommen til at deltage og såvel omvisning og adgang til Kunsthal NORD er gratis. Tilmelding ikke nødvendig.
 
For øvrige arrangementer tjek www.kunsthalnord.dk og like os på facebook.
KLIMAKRITISK KUNST 

Alma Ulrikke Bille Strædes udstilling ‘The Dinosaurs didn’t have a Space Program’ tager udgangspunkt i idéen om at kolonisere den røde planet, Mars. Trods en meget tynd atmosfære, temperaturer ned til minus 140 grader og konstant radioaktiv stråling er det umiddelbart den planet i vores solsystem, som kan formes til at være mest beboelig. Mørket, katastrofen og undergangen er ikke nye emner for den 25-årige billedkunstner, der er studerende på Det Kongelige Danske Kunstakademi. De sidste par år har Alma Bille Strædes kunstneriske praksis kredset om fobier, hypokondri, døden og apokalypsen i forlængelse af den klima- og geopolitiske katastrofe, vi umiddelbart befinder os midt i.
 
Udstillingen kan ses i Turbinegalleriet i Nordkraft indtil 13. Januar 2019.

Åbningstider:
tirsdag - søndag: 11:00 - 17:00  
onsdag: 11:00 - 19:00

 


Kunsthal Nord · Kjellerups Torv 5, 2. sal · 9000 Aalborg · Tlf: 9982 4125 · info@kunsthalnord.dk  · www.kunsthalnord.dk ·  This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kunsthal NORD · Kjellerups Torv 5 · Aalborg 9000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp