Copy
NYTÅRSBREV / DECEMBER 2018 /


 

VI ØNSKER JER ALLE
EN GLÆDELIG JUL OG ET GODT NYTÅR


TAK FOR ÅRET DER GIK OG PÅ GENSYN I 2019
2018 har endnu engang været et spændende og udfordrende år for kunstnere, publikum og medarbejdere i Kunsthal NORD. Det var ellers planen, at 2018 skulle blive et mere roligt år for både personale og frivillige efter et par hektiske år med nye internationale samarbejder, kunstprojekter på Mors og i Aalborg Øst samt deltagelse i Aalborg Festivals med 15 mini-kunsthaller spredt ud over hele byen. Året var dog knapt skudt i gang, før vi igen havde kastet os ud i et nyt vildt og ressourcekrævende projekt...
Læs mere her

MILLIONDONATION TIL KUNSTHAL NORD
Det Obelske Familiefond støtter Kunsthal NORD med to millioner kroner. Den generøse donation sikrer, at vi både kan initiere et nyskabende to-årigt og kompetencegivende læringsforløb for unge under 30 år, og at den publikumsinvolverende samtidskunst kommer ud i hele Nordjylland. 
Læs mere her


FORDYB DIG I KUNSTEN MELLEM JULELYS OG NYTÅRSKNALD

Som et alternativ til røde hjerter og kravlenisser holder Kunsthal NORD åbent mellem jul og nytår torsdag 27.12, fredag 28.12 og 29.12 alle dage kl. 11-17. Udstillingen Haiku til Høeck er blevet flot anmeldt i Jyllandsposten, Kristeligt Dagblad og Nordjyske. Vi glæder os til at se dig.

 GULDIN & MADSEN // TURBINEGALLERIET // 11.1 - 10.3 2019

Kunstnerduoen Guldin & Madsen arbejder hver især med landskabet, hovedsageligt gennem maleri og tegning. I Turbinegalleriet mødes de to forskellige kunstnere om en stedspecifik videoinstallation, der interagerer med omgivelserne og ændrer sig i takt med at rummet og lyset forandres. Med udgangspunkt i det traditionelle landskabsmaleri bliver der eksperimenteret med medier, perspektiv, størrelsesforhold og proces. 
Duoen består af Ulrik Guldin og Mikael Madsen, der begge er uddannet på Det Jyske Kunstakademi. 

Fernisering torsdag 10. januar 2019 kl. 16 - alle er velkomne.

Åbningstider:
tirsdag - søndag: 11:00 - 17:00  
onsdag: 11:00 - 19:00

 


Kunsthal Nord · Kjellerups Torv 5, 2. sal · 9000 Aalborg · Tlf: 9982 4125 · info@kunsthalnord.dk  · www.kunsthalnord.dk ·  This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kunsthal NORD · Kjellerups Torv 5 · Aalborg 9000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp