Copy
INVITATION / NYHEDSBREV / JANUAR 2019 GØR DIN ENTRÉ I MALERI UDEN GRÆNSER 

26. JANUAR - 31. MARTS 2019 

EVA LOUISE BUUS, ASTRID MARIE CHRISTIANSEN & KRISTA ROSENKILDE 

Eva Louise Buus, Astrid Marie Christiansen og Krista Rosenkilde arbejder alle med maleri i det udvidede felt. Med udstillingen ENTRÉ vil de tre kunstnere for første gang undersøge deres individuelle kunstpraksisser i installatorisk sammenhæng og udforske maleriet som genre i en skulpturel scenografi.

Hver især vil de præsentere en række værker, der er skabt direkte til Kunsthal NORDs særegne og rå arkitektur. På forskellig vis bliver rummet inddraget for at skabe dialog mellem arkitektur, design, funktionalitet, æstetik og adfærd. 

Det er udstillingens koncept, at værkerne skal bryde grænserne og opløse hierarkiet mellem kunstværk og designobjekt ved at mime eller låne fra genkendelige hjemlige genstande, som tekstiler, møbler og andet interiør. Men modsat den anvendelige værdi som et møbel har, er objekterne mere skulpturelle end de er funktionelle. 

Titlen associerer til det første rum, man møder i et hjem og som oftest vil give et fingerpeg om, hvad der venter én. I udstillingen vil man således både fysisk og metaforisk gøre sin entré ind i maleriet og på den måde er ENTRÉ en rumlig totalinstallation, der er abstrakt og konkret på én og samme tid.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond, Grosserer L.F. Foghts Fond, Knud Højgaards Fond og Augustinus Fonden 

FERNISERING DEN 26. JANUAR 13-15.
Åbningstale kl. 14 af Henrik Broch-lips, leder af Kunsthal NORD
Download printvenlig invitation her.

ARTIST TALK I PROCES DEN 24. JANUAR 16.
De tre kunstnere holder en pause midt i opsætningen for at fortælle om deres kunst.

GRATIS KUNSTFAGLIGE OMVISNINGER I UDSTILLINGEN ENTRÉ:
Tirsdag den 29. januar kl. 16-17
Tirsdag den 5. marts kl. 13-14
Torsdag den 14. marts kl. 17-18
Tirsdag den 26. marts kl. 14-15


 VI SØGER EN KUNSTFAGLIG PROJEKTKOORDINATOR

Generøs fondsstøtte har gjort det muligt at gennemføre det to-årige lærings- og udstillingsprojekt KUNSTPIONERER OG KUNSTSATELLITTER I KREDSLØB. Det innovative forløb skal uddanne nordjyske unge til at formidle kunst og udbrede kendskabet til samtidskunst i hele Nordjylland.

Vi søger derfor en kunstfaglig projektkoordinator, som kan være med til at initiere og gennemføre det ambitiøse projekt og samtidig være med til at udvikle Kunsthal NORD.

Har du en kunstfaglig baggrund, og vil du vide mere? Tryk på billedet ovenfor og lad os høre fra dig. Ansøgningsfrist er 3. februar 2019.

GULDIN & MADSEN UDSTILLER I TURBINEGALLERIET

LANDSKABER
11. JANUAR - 10. MARTS 2019 

Kunstnerduoen Guldin & Madsen har arbejdet tæt sammen om at skabe en stedspecifik videoinstallation, der interagerer med omgivelserne i Turbinegalleriet og ændrer sig i takt med at rummet og lyset forandres. Med udgangspunkt i det traditionelle landskabsmaleri bliver der eksperimenteret med medier, perspektiv, størrelsesforhold og proces.

Ulrik Guldin Pedersen og Mikael Madsen er begge uddannet fra Det Jyske Kunstakademi.

Læs mere om Turbinegalleriet her.

Åbningstider:
tirsdag - søndag: 11:00 - 17:00  
onsdag: 11:00 - 19:00

 


Kunsthal Nord · Kjellerups Torv 5, 2. sal · 9000 Aalborg · Tlf: 9982 4125 · info@kunsthalnord.dk  · www.kunsthalnord.dk ·  This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kunsthal NORD · Kjellerups Torv 5 · Aalborg 9000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp