Copy
Nieuwsbrief LVLB
View this email in your browser

Vernieuwde website LVLB

Inclusief functionaliteit Rechtspraak.nl

Deze week is de vernieuwde website van de LVLB 'live' gegaan. De website heeft een 'redesign' gekregen en heeft nu meer functionaliteiten. Het doel van de doorontwikkeling van de website is het intuïtiever maken van het gebruik voor de bezoekers en de leden. De gepubliceerde inhoud is beter geïndexeerd en makkelijker op te zoeken voor de gebruiker.

Er is ruimte gereserveerd op de homepagina om artikelen uit te lichten door middel van een carrousel. Dit is een efficiënte manier om snel een groep items onder de aandacht te brengen. De integratie van een agenda maakt het makkelijk om evenementen te plannen voor de gehele LVLB of voor de commissies.

Één van de andere toevoegingen aan de website is de integratie van de uitspraken op de website van Rechtspraak.nl. De uitspraken worden eerst gefilterd. Dit betekent dat alleen relevante uitspraken voor lokale overheden op onze website zichtbaar zijn. Dit scheelt veel zoekwerk en de uitspraken zijn voor de herkenbaarheid voorzien van gekleurde 'tags'.

Voorbeeld:


Door op 'Rechtspraak' te klikken, gaat u een laag dieper waarna u kunt zoeken/filteren door de uitspraken. U kunt ook op een uitspraak klikken; hierdoor gaat u in dit geval meteen naar de gehele uitspraak. Zie:Naar de uitspraak:

Samenwerking ESBL
De LVLB is officieel sponsor van het 
Erasmus Studiecentrum voor Belastingen van Lokale overheden (ESBL) geworden. We hopen hiermee het wetenschappelijk onderzoek van lokale heffingen en bijdragen aan congressen en studiedagen een impuls te geven. Daar zijn wij als vereniging erg blij mee! Lees hier meer
Marcel Bullinga versterkt commissie Kennis en Kunde
Trendwatcher en futurist Marcel Bullinga is gespecialiseerd in onderzoek op het gebied van trends en de toekomst. Hij is auteur van Welcome to the future cloud - 2025 in 100 Predictions. Hij is lid van denktanks @Trendrede (collectief van NL trendwatchers) @techcastglobal @academiemm @pewresearch @NMCorg. We zijn blij dat hij als adviseur voor de commissie beschikbaar is.
Interview Marcel Bullinga iBestuur
LVLB exposant Overheid 360
De LVLB is één van de deelnemers aan het evenement Overheid 360. Hoe zorg je als overheidsorganisatie dat je je gegevens en informatie op orde hebt en de natuurlijke verbinding legt tussen informatie(technologie) en de samenleving? Op 22 en 23 april vindt u antwoord op deze vragen in de Jaarbeurs Utrecht. De LVLB 'host' een aantal interessante onderwerpen. Binnekort volgt hier meer informatie over op de website en in een extra nieuwsbrief (inclusief registratielink).
8 oktober 2015 congres LVLB
Share
Share
Tweet
Forward
+1
Copyright © 2015 Landelijke Vereniging Lokale Belastingen, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp