Copy
Belangrijk nieuws van volleybalvereniging ViP uit Purmerend.
Volleybal in Purmerend
Digitale ViP-Praat mei 2015
ViP Praat van het Bestuur

Beste Leden,

Het indoor volleybalseizoen 2014-2015 is ten einde. Maar gelukkig gaan we lekker door op de beachvelden. De eerste zandavonturen in de Baanstee, waar de beachvelden liggen, hebben al plaats gevonden. En als ik nu naar buiten kijk, is het tijdens het pinksterweekend uitstekend weer om heerlijk buiten te kunnen volleyballen.
In deze nieuwsbrief verder: De teamindelingen voor volgend seizoen, De visie van de Voorzitter, de eerste trainingen en de competitie indelingen van het nieuwe seizoen, het Mixtoernooi, de Purmerendse Feestweek en de ViP Kleding.
Trouwens, de Nederlandse Herenvolleyballers wonnen zaterdagavond 23 mei de eerste wedstrijd tegen Spanje voor een plek op het aankomende EK. Volgende week zondag, op 31 mei, is de return in de Topsporthal in Doetinchem. Hier kan Oranje zich definitief plaatsen voor het EK in Bulgarije en Italië. Kaarten bestellen kan op de website van de Nevobo.
Het belooft weer een mooie zomer en een nog mooier seizoen 2015-2016 te worden.

We spreken elkaar snel en een fijne vakantie allemaal!

Bert (Voorzitter), Jasper (Penningmeester), Sandor (Secretaris), Arne (Sportzaken) en René (CAV).

Alle informatie en de belangrijkste gegevens zijn uiteraard ook na te lezen op onze website www.vippurmerend.nl.
Van de Voorzitter
Op dinsdag 18 mei jl. heeft het bestuur weer vergaderd. Tijdens zo’n bestuursvergadering passeren heel veel onderwerpen de revue. Eerst verwelkomde we als bestuur ons nieuwe bestuurslid Scipio Maas, die de plaats van René Tigges gaat innemen met ingang van volgend seizoen. Lees verder...
WK Beachvolleybal
Van 26 juni tot en met 5 juli worden de WK Beachvolleybal in Nederland georganiseerd. Vier unieke locaties in Den Haag (Hofvijver), Amsterdam (de Dam), Apeldoorn (Marktplein), en Rotterdam (ss Rotterdam) worden omgetoverd tot prachtige beachstadions. Tien dagen lang strijden de beste 48 mannenteams en 48 vrouwenteams ter wereld hier om de WK-titel.
Beachvolleybal bij ViP
Uiteraard zijn dit jaar de beachvolleybalvelden van ViP weer beschikbaar voor al onze beachleden. Wil je lid worden om alle zomermaanden te kunnen beachvolleyballen? Meld je dan aan via onze website. Aanvullend gaan we in dit WK beachvolleybaljaar in samenwerking met drie andere beachvolleybal verenigingen een onderlinge competitie starten. Het gaat dan om 4 competitiedagen bij de verschillende verenigingen. Dit is een uitgelezen kans om ViP te vertegenwoordigen op de beachvelden en wij hopen natuurlijk op hoge noteringen voor de ViP teams! De verenigingen die meedoen zijn ViP, MOVE, 2Beach en Jonas! Er zal worden gespeeld op meerdere niveau's. Kijk op de website voor meer informatie!
Terugblik seizoen 2014-2015.
Degradaties en kampioenen. We hebben het dit jaar allemaal mogen meemaken. In de herenlijn zijn we tot de conclusie gekomen dat volgend jaar zowel Heren 1 als Heren 2 het een niveau lager moet gaan proberen. Het eerste mannenteam heeft het twee jaar vol gehouden in de 3e divisie wat een unieke prestatie is geweest. Nog nooit eerder kwam er een ViP team uit op dat niveau. Ook bij Heren 2 was het niveau af en toe te hoog gegrepen. Maar een niveau lager spelen zorgt er wel weer voor dat de doorstroming goed blijft gaan. Nieuwe spelers en trainers kunnen dan weer gaan bouwen aan een succesvol team om weer op het gewenste niveau uit te kunnen komen.
Heren 3 en Heren 4 wist zich prima te handhaven in hun competitie met 40 en 38 punten.
Dames 1 en Dames 2 speelde zoals de afgelopen jaren weer mee in de top van de 2e klasse. Net geen recht op de P/D wedstrijden voor Dames 1, zij eindigden 4e met 81 punten. Dames 2 deed het in diezelfde klasse prima op een 5e plek met 64 punten.
Dames 3 deed erg goede zaken in de competitie maar verloor helaas de P/D wedstrijd naar een hoger niveau. Dames 4 en Dames 5 speelden het hele seizoen heerlijk in de middenmoot van de 3e klasse. Met een 5e en 7e plek werd het seizoen naar alle tevredenheid afgesloten.
Dan de jeugd. Met een aantal goede lichtingen kunnen de resultaten niet uit blijven. De Jongens A1 had het af en toe zwaar in de hoofdklasse, maar speelde mooie wedstrijden op zaterdag in Karekiet. Het meiden B1 team werd op puntensaldo geen kampioen, maar ze hadden wel een enorm succesvol jaar! De jongens (en meiden) van de A2 hadden dit jaar een mixteam en speelden daardoor interessante wedstrijden. De meisjes B2 en B3 deden prima mee in hun competitie door bovenin de middenmoot te eindigen. Datzelfde gold voor de meisjes C teams, die het af en toe zwaar hadden in de competities, maar veel werden gesterkt door het toegestroomde publiek in de Karekiet op vrijdagavond!
En als laatste hebben we nog de CMV teams. Ook zij eindigden zeer goed in de middenmoot van de competities.
Al met al een leuk seizoen. En voor de teams die zijn gedegradeerd, schouders eronder en proberen om in het komende seizoen gelijk weer kampioen te worden!
Terugblik ALV 24 april 2015
Een gezellige, maar vooral ontspannen ALV met als noemenswaardige punten de begroting van het bestuur en het vrijwilligersbeleid binnen de vereniging. Ook werd er gezocht naar een aantal nieuwe vrijwilligers om de diverse functies binnen de vereniging te vervullen. Er blijven overigens functies openstaan, dus meld je alsjeblieft als vrijwilliger binnen de vereniging. Neem die verantwoordelijkheid! De notulen van de vergadering komen zo snel mogelijk op onze website te staan.
Vooruitblik ALV van 4 september
Tijdens deze ALV wordt het seizoen 2014-2015 afgesloten en samengevat middels de jaarverslagen van de betreffende commissies. Ook het financieel jaarverslag wordt voorgelegd aan de aanwezige leden. En als laatste wordt er decharge verleend aan het huidige bestuur.
Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk het bekend maken van de Tomeloze inzet prijs. Deze gaat traditiegetrouw naar de vrijwilliger die het afgelopen seizoen zich onwijs heeft ingezet voor de vereniging. Hij of zij wordt gehuldigd op vrijdagavond 4 september om 20:00u naar de Karekiet. Daar wordt de ALV gehouden. Afsluitend vindt er een borrel plaats.
ViP Kleding voor nieuwe en bestaande leden
Ook aan het einde van het seizoen kan er weer ViP kleding besteld worden voor in het nieuwe seizoen. Zorg ervoor dat je bestelling via de webshop gedaan is voor 15 juli 2015. Wil je nog kleding passen, dan kan dat uiteraard. Er zal een aantal openbare passessies komen, maar mocht dat niet lukken dan kun je altijd contact opnemen met de kledingcommissie via kleding@vippurmerend.nl.
Kort nieuws
  • Eerste trainingen seizoen 2015-2016: Op maandag 17 augustus.
  • Doe je met je team mee aan een toernooi? Dan kun je daar een bijdrage in krijgen van het bestuur!
  • Vragen over de teamindelingen voor het komende seizoen? Mail met de CCS (Senioren) of de CCJ (Jeugd).
  • Voor volgend jaar zijn ook per team weer op zoek naar één of twee scheidsrechters. Melden kan bij Harry Muller via scheidsrechters@vippurmerend.nl.
  • Dinsdag 26 mei is de laatste instuiftraining in de Karekiet.
  • Vrijdag 11 september is de Karekiet open in verband met de Purmerendse Feestweek.
Volleybalvereniging ViP
Een bloeiende volleybalvereniging voor jong en oud. Ontstaan uit een fusie tussen Dinsvo en Purvo. De thuishal van ViP is de Karekiet in Purmerend Overwhere. We zien jullie daar!
Teams
ViP heeft veel teams. Het eerste herenteam speelt in de 3e divisie en het eerste damesteam speelt in de tweede klasse. Vele jeugdteams maken de vereniging compleet. Neem eens een kijkje op onze website!
ViP Facebook
ViP Facebook
ViP Twitter
ViP Twitter
ViP Website
ViP Website
Vragen?
Vragen?
YouTube
YouTube
Copyright © 2015 ViP Purmerend, Alle rechten voorbehouden.


afmelden voor deze nieuwsbrief 

Email Marketing Powered by Mailchimp