Copy
Belangrijk nieuws van volleybalvereniging ViP uit Purmerend.
Volleybal in Purmerend
Digitale ViP-Praat februari 2015
ViP Praat van het Bestuur

Beste Leden,

We zitten alweer in februari 2015. Dat betekent dat de tweede seizoenshelft is begonnen! We zijn lekker op weg en we presteren prima in de competitie. Ook binnen de vereniging lopen de zaken goed en zijn we ons alweer aan het voorbereiden op het volgende seizoen. De enquête komt er bijvoorbeeld weer aan en de CCS, CCJ en de afdeling Sportzaken zijn druk bezig met de inventarisatie voor het seizoen dat gaat komen. Bezoek lekker de wedstrijden in de Karekiet op vrijdagavond en zaterdagmiddag en noteer alvast de datum van de algemene ledenvergadering in je agenda. Die is dit jaar op vrijdag 24 april in de Karekiet. 

En een leuk event op de planning: zaterdag 14 maart willen we een topvolleybalmiddag organiseren voor de vereniging. 5 wedstrijden in de Karekiet, met aansluitend de Eredivisie wedstrijd tussen Zaanstad H1 en het Talentteam.

Ben je erbij?!

Veel succes en plezier,

Bert (Voorzitter), Jasper (Penningmeester), Sandor (Secretaris), Arne (Sportzaken) en René (CAV).

Alle informatie en de belangrijkste gegevens zijn uiteraard ook na te lezen op onze website www.vippurmerend.nl.
Van de Voorzitter
Beste mensen, we maken ons op voor de laatste 3 maanden competitie, wat gaat de tijd toch snel. En dan mogen we naar buiten, lekker beachvolleyballen. Zijn er nog kansen op promotie of om degradatie te voorkomen? JA. Met een beetje geluk kan het seizoen nog best mooi worden afgesloten. Lees verder...
Frituurvet inzamelen, vet voor je club!
Even een update ten aanzien van de inzameling van frituurvet. Ik heb gemerkt dat het toch wat onwennig is om het gebruikte frituurvet in de oude fles, flacon of gewoon een plastic zakje mee te nemen naar de Karekiet. Overwin je schroom en probeer het gewoon, nu is het nog donker. Lees verder...
Digitaal Wedstrijdformulier bij ViP
Ook bij ViP willen we gebruik gaan maken van het DWF Digitaal Wedstrijdformulier.
De eerste stappen zijn hierin genomen en een overzicht en handleidingen hoe we hiermee om gaan bij ViP zijn te vinden op de website.
Lees verder...
Zaterdag 14 maart - Topvolleybal zaterdag
Zaterdag 14 maart wordt een drukke dag in de Karekiet met vijf wedstrijden en om 15:00 uur ViP H1. ’s Avonds is de laatste ronde van de eredivisie. Zaanstad speelt dan in Zaanlands West tegen de talenten van het Nevobo Talentteam. ViP probeert voor alle jeugdleden gratis kaarten te regelen, zodat we er een mooie volleybaldag van kunnen maken. Beginnend in de Karekiet en na de wedstrijden van ViP H1 vandaar uit richting Zaandam. Houd je e-mail en de website in de gaten voor meer info.
Algemene Ledenvergadering
Deze zal weer plaats vinden op vrijdag 24 april om 20:00u in de Karekiet. Zet de datum alvast in je agenda!
Recreantentoernooi
Ook het recreantentoernooi komt er weer aan. Zaterdag 21 maart van 13:00u tot 17:00u is het weer volop genieten in de Karekiet. Opgeven via commissie-recreanten@vippurmerend.nl.
Enquête CCJ en CCS
Begin maart ontvangen alle competitie spelende leden een enquête van de CCS of CCJ voor het nieuwe seizoen. De CCJ en CCS staan voor een uitdaging om alle teams ook volgend seizoen weer naar tevredenheid van zo veel mogelijk leden in te delen. Daarvoor moeten we weten of jullie doorgaan en wat jullie wensen zijn.
Het verzoek is dan ook om deze enquête van ontvangst meteen in te vullen en terug te sturen, zodat we zo snel mogelijk met concept teamindelingen kunnen komen, maar ook op zoek kunnen naar trainers en voldoende zaalruimte in kunnen huren. Daarnaast zullen verschillende CCS/CCJ leden langskomen bij spelers en trainers en ook in gesprek gaan met elkaar om tot een goede teamindeling te komen. Er wordt dus hard aan gewerkt door de vele vrijwilligers van ViP, voor ViP!
Zoals jullie lezen, een ingewikkeld proces waar veel factoren in meespelen. Met jullie hulp, door de enquête zo snel mogelijk in te vullen, zorgen we samen met de CCS en CCJ voor weer een prettige vereniging en een mooi seizoen!
Netten ophangen in de Karekiet
Beste Vip-ers/sters,
Onze materiaalcommissie onder leiding van Evert Moorman wil jullie graag attenderen op het juist ophangen van de netten in de Karekiet. Dit om snel en direct een perfect, recht en strak net te hebben zonder veel moeite.

De kettingen aan de netten voor de bevestiging aan de muurzijde zijn op maat gemaakt. Als je het net met de laatste schakel aan de muurhaak vastzet, krijg je automatisch aan de paalkant ook de goede afstand. In principe kunnen daarom de antennehoezen gewoon aan het net blijven en hoef je de antennes er alleen in te steken. Als je de haken aan de muur en aan de paal op dezelfde hoogte zet (heren ongeveer 10 cm van de bovenkant paal en aan de muur op de hoogste mogelijkheid hoef je het net alleen maar strak te trekken. Zorg er wel voor dat de onderkant van het net los hangt. Als de bovenkant net strak hangt, dan de onderkant muurzijde zodanig strak trekken zodat de zijstok in het net ongeveer verticaal staat. Vervolgens aan de paalkant touw aan het onderste haakje en dan eventueel naar beneden schuiven voor de juiste hoogte.

Wellicht tot slot aan de muurkant (de onderkant) iets strakker door nog een schakeltje extra. Als het meezit heb je dan de goeie hoogte (2.43) en een mooi strak net. Voor de dameshoogte (2.24) staan op de muur ook (meerdere) streepjes. Zet de haak op de paal ongeveer 30 cm van boven vast en dan moet het goed komen.

TIP: als je aan de muurzijde met de meetstok de hoogte hebt bepaald dan kun je op de paal ook de juiste hoogte instellen. Helaas maakt de gemeente de palen regelmatig schoon, want de hoogtes op de palen zijn al een paar keer eraf geveegd.
Veel succes en plezier!
De materiaalman, Evert Moorman
Kwartfinale bekerwedstrijd ViP H1 – Move H1 op 11 februari 2015 in de Kraal
ViP Heren 1 bekert verder op woensdag 11 februari om 21:30 uur in de Kraal. De mannen van ViP H1 hebben de kwartfinale van de bekercompetitie bereikt en kunnen doorstoten tot de halve finale als ze Move H1 weten te verslaan. Na tweemaal een 3-2 uit-overwinning in de vorige ronde tegen resp. Huizen en VCH wacht nu een thuiswedstrijd tegen het zeer sterke Move H1 uit Edam/Volendam. Op 11 februari zal om 21:30 uur de kwartfinale wedstrijd worden gespeeld in de Kraal (Weidevenne).
Volleybalvereniging ViP
Een bloeiende volleybalvereniging voor jong en oud. Ontstaan uit een fusie tussen Dinsvo en Purvo. De thuishal van ViP is de Karekiet in Purmerend Overwhere. We zien jullie daar!
Teams
ViP heeft veel teams. Het eerste herenteam speelt in de 3e divisie en het eerste damesteam speelt in de tweede klasse. Vele jeugdteams maken de vereniging compleet. Neem eens een kijkje op onze website!
ViP Facebook
ViP Facebook
ViP Twitter
ViP Twitter
ViP Website
ViP Website
Vragen?
Vragen?
YouTube
YouTube
Copyright © 2015 ViP Purmerend, Alle rechten voorbehouden.


afmelden voor deze nieuwsbrief 

Email Marketing Powered by Mailchimp