Copy
Belangrijk nieuws van volleybalvereniging ViP uit Purmerend.
Volleybal in Purmerend
Digitale ViP-Praat april 2015
ViP Praat van het Bestuur

Beste Leden,
Nog een paar wedstrijden en het seizoen zit er alweer op. We maken de voorlopige balans op van de competitiespelende teams: 
Dames 1 en Dames 2 doen het uitstekend met een 4e en 5e plek in de ranking. Dames 1 heeft zelfs nog zicht op de P/D wedstrijden. Dames 3 wordt 2e in de 3e klasse. Dames 4 en 5 staan veilig in de andere 3e klasse poule. Bij de heren gaat het dit jaar wat minder. Zowel Heren 1 (3e divisie) als Heren 2 (1e klasse) spelen waarschijnlijk P/D wedstrijden om in hun klasse te mogen blijven spelen. Heren 3 is bijna veilig als ze wat punten pakken in de laatste paar wedstrijden en Heren 4 speelt zichzelf netjes in de middenmoot van de 3e klasse.
De jongens A1 hebben het lastig in de Hoofdklasse, maar spelen erg leuk. De A2 staat netjes in de middenmoot van de 1e klasse. MB1 en MB2 spelen zeer leuke en spannende wedstrijden waarbij MB1 momenteel zelfs bovenaan in de poule staat! Ook het team MB3 doet het erg goed in de zware poule van de 2e klasse. De JC1 leeft de laatste paar wedstrijden in de Karekiet, op center-court helemaal op en spelen hele leuke wedstrijden. Maar ook de MC1 en MC2 pakken heel goed hun puntjes mee in de poules waarin ze actief zijn. De jeugdteams spelen meestal de eerste rondes op vrijdagavond, kom wat eerder naar de Karekiet en zie deze aanstormende talenten enorm leuk spelen onder aanmoedigingen van de vele ouders, opa's, oma's, vriendjes en vriendinnetjes!

Wij zijn er in ieder geval vaak bij!

Bert (Voorzitter), Jasper (Penningmeester), Sandor (Secretaris), Arne (Sportzaken) en René (CAV).

Alle informatie en de belangrijkste gegevens zijn uiteraard ook na te lezen op onze website www.vippurmerend.nl.
Digitaal wedstrijdformulier
De bar-zaaldienst dient binnen 24 uur de uitslagen van de wedstrijden in te voeren. Helemaal aan het einde van de competitie is het pretig en leuk om de uitslagen snel online te hebben, het is soms spannend wie kampioen wordt of PD moet spelen. Soms gaat er weleens iets mis met het invoeren van de uitslagen op de website. Indien het DWF wordt gebruikt dan heeft men geen last van dit probleem, ViP heeft 2 tablets liggen om het DWF te gebruiken in de Karekiet! Maak hier gebruik van!
Baromzet zoek!
Iedereen die bij het mixtoernooi aanwezig was van vrijdag 2 januari j.l. opgelet! Kijk alsjeblieft nog even in je sporttas of in de zakken van je broek of jas want de baromzet van die avond is zoek. De bar- en zaaldienst van 2 januari hebben hun tassen en zakken al omgekeerd dus bij deze de vraag aan alle andere aanwezigen om ook nog even te zoeken… Mocht je de baromzet van 2 januari in je bezit hebben, geef deze dan alsjeblieft af bij de penningmeester van de kantine, Karel van Gaalen (trainend in de Karekiet op dinsdagavond, of op het volgende adres: Bunderstaat 17 te Purmerend). Alvast dank!
Trainer - Coach - Ouder/speler bijeenkomst
Graag nodigen wij jullie uit om op woensdag 29 april 2015 van 20:00 – 21:45 uur op de trainer – coach – ouder/speler bijeenkomst. Deze informatie avond staat in het teken van contact leggen en de presentatie van het technisch beleid van ViP. Verder komen er nog een aantal andere praktische zaken aan bod om het volgende seizoen zo goed en leuk mogelijk in te gaan. Met name het contact tussen verschillende trainers, coaches en spelers/ouders willen we stimuleren zodat er een maximaal sportieve en gezellige sfeer binnen ViP ontstaat waarin iedereen elkaar kent en waardeert en vooral weet te vinden om elkaar te helpen en ervaringen uit te wisselen! Verder willen we alle ouders, coaches en trainers ondersteunen in hun (vrijwillige)werk als coach of trainer, zodat we onze (jeugd)leden goede training kunnen geven wat het plezier, veiligheid, gezondheid en prestaties ten goede komt.
Data voor in de agenda
Richting het einde van het seizoen zijn er altijd weer een aantal data weer we rekening mee houden. Het ViP eindfeest op vrijdagavond 17 april in de Karekiet. Vrijwel alle teams spelen die vrijdag/zaterdag ook de laatste ronde in de competitie. Het einde van het seizoen kan mooi afgesloten worden met het eindfeest. Ook komt de Algemene Ledenvergadering (ALV) er weer aan. Dit jaar op vrijdagavond 24 april om 20:00u in de Karekiet. Wat hebben we nog meer? Het ViP Mixtoernooi op vrijdagavond 8 mei in de Karekiet. De uitnodiging hiervoor ontvangen jullie nog van de activiteitencommissie.
Uitdagende zomer voor Nederlands mannenteam
De Nederlandse volleybalmannen staan aan de vooravond van een belangrijke en uitdagende volleybalzomer. De ploeg van de kersverse bondscoach Gido Vermeulen hoopt zich eind mei te plaatsen voor het Europees Kampioenschap (9 t/m 18 oktober in Bulgarije en Italië) door Spanje over twee wedstrijden te verslaan. Daarnaast komt Oranje opnieuw uit in de World League, waarin het zal trachten om net als vorig jaar de Final Four van Groep 2 te bereiken. Als kers op de taart is Nederland uitgenodigd om in augustus drie keer te komen oefenen tegen regerend Olympisch kampioen Rusland.
Momenteel zijn alle internationals nog actief in de verschillende Europese clubcompetities. Vanaf eind april beginnen de trainingen van het nationaal team op Papendal weer, waar de spelers van Oranje zich zullen melden zodra ze zijn uitgespeeld bij hun clubs.
EK Dames dit jaar in Nederland
Gastland Nederland won twintig jaar geleden in eigen land het Volleybal European Championship Women. Nu krijgen ze de kans om dit weer te doen. In totaal deden ze al 25 keer mee aan het European Championship. In 2009 en 1991 wonnen ze een zilveren medaille. Verder op wereldniveau werden ze ooit zevende bij het World Championship. De Olympische Spelen is al weer even geleden, maar na goede prestaties in 2014 lijkt Rio 2016 steeds dichter bij te komen. Bekend is geworden dat de nieuwe bondscoach van het Nederlands damesvolleybalteam Giovanni Guidetti is. Dit fantastische toernooi, dat van 26 september t/m 4 oktober wordt gespeeld in Nederland en België.
Teamindelingen & Enquete
Alle leden hebben recentelijk de enquete voor volleybalseizoen 2015-2016 ontvangen. Als je deze nog niet hebt ingevuld, willen wij je verzoeken dit alsnog zo snel mogelijk te doen. Op deze manier zijn ieder zijn of haar wensen bij de CCS bekend en kan daar zoveel mogelijk mee rekening gehouden worden. En op basis van die gegevens kan ook de voorlopige teamindeling voor aankomend seizoen alvast gemaakt worden. Achter de schermen zijn ze al weer druk bezig om de teams samen te stellen, trainers te zoeken en de zaalruimte te reserveren!
Volleybalvereniging ViP
Een bloeiende volleybalvereniging voor jong en oud. Ontstaan uit een fusie tussen Dinsvo en Purvo. De thuishal van ViP is de Karekiet in Purmerend Overwhere. We zien jullie daar!
Teams
ViP heeft veel teams. Het eerste herenteam speelt in de 3e divisie en het eerste damesteam speelt in de tweede klasse. Vele jeugdteams maken de vereniging compleet. Neem eens een kijkje op onze website!
ViP Facebook
ViP Facebook
ViP Twitter
ViP Twitter
ViP Website
ViP Website
Vragen?
Vragen?
YouTube
YouTube
Copyright © 2015 ViP Purmerend, Alle rechten voorbehouden.


afmelden voor deze nieuwsbrief 

Email Marketing Powered by Mailchimp