Copy
Belangrijk nieuws van volleybalvereniging ViP uit Purmerend.
Volleybal in Purmerend
Digitale ViP-Praat augustus 2015
ViP Praat van het Bestuur

Beste Leden,

De eerste trainingen zijn inmiddels weer begonnen. We zijn dus onderweg. Alles met de nodige hobbels in de weg, maar wat is een bestuursjaar zonder uitdaging. We gaan er weer met veel enthousiasme tegen aan, en met ons ook alle vrijwilligers die onze mooie club rijk is. Er is altijd ruimte voor meer vrijwilligers, want vele handen maken licht werk!
De eerst volgende gebeurtenis is natuurlijk de ALV op 4 september. Graag nodigen wij iedereen daarvoor uit. Deze avonden worden meestal al druk bezocht, maar veelal de bekende gezichten. Ben je nog nooit op een ALV geweest? Geen paniek, er is ruimte voor iedereen om zijn of haar zegje te doen en om een beeld te krijgen van wat wij als bestuur allemaal aan het doen zijn.
Zien we je vrijdagavond 4 september in de Karekiet? De kantine is open vanaf 20:00u voor de vergadering.
En veel succes aan alle teams die weer zijn begonnen. We hopen van harte dat de spierpijn een beetje mee viel de eerste training en dat er weer mooie resultaten behaald kunnen worden in seizoen 2015/2016.

Bert (Voorzitter), Jasper (Penningmeester), Sandor (Secretaris), Arne (Sportzaken) en Scipio (CAV).

Alle informatie en de belangrijkste gegevens zijn uiteraard ook na te lezen op onze website www.vippurmerend.nl.
Aankondiging ALV 4 september
Vrijdagavond 4 september is de najaars ALV van onze vereniging. Wederom in de Karekiet. Op de website vind je de benodigde stukken. We zien jullie graag om 20:00u in de Karekiet.
Van de voorzitter
Het nieuwe seizoen is weer begonnen. Afgelopen week waren de eerste trainingen en ik heb met eigen ogen gezien dat in de Vaart de vaart er al weer aardig in zat. Veel leden. Lees meer...
Vacatures binnen ViP
Een nieuw seizoen en dat houdt meestal in dat er nog een aantal vrijwilligersfuncties vervuld moeten worden binnen onze vereniging. Veel spelers, recreanten of ouders van jeugdleden steken hun handen al uit de mouwen voor diverse functies en daar zijn wij als bestuur ontzettend blij mee. Maar sommige functies komen gedurende een jaar weer vacant en sommige functies of commissies worden uitgebreid waardoor er weer nieuwe plekken ontstaan. Wil je je graag inzetten voor de vereniging of heb je het gevoel dat jouw kennis en inzet bruikbaar kan zijn binnen de vereniging? Laat dit dan zo snel mogelijk weten aan onze voorzitter Bert Bouman.

We zoeken onder andere nog mensen voor de Beachcommissie en een lid voor de commissie van beroep.
Naast de functies binnen diverse commissies, is de vereniging ook hard op zoek naar trainers. Heren 1 en Heren 2 zitten momenteel nog zonder trainer! Help hen en ons als vereniging uit de brand en laat je horen!
Nieuwe schoenen nodig?
Vorig jaar voor het eerst geintroduceerd en gezien de positieve reacties, kunnen de leden van ViP tegen een aantrekkelijke korting nieuwe volleybalschoenen aanschaffen bij Banne Sports. Je hoeft hiervoor niet naar Amsterdam, want ze komen langs in de Karekiet. Zet in je agenda: dinsdag 25 augustus!
Oproep!
De wedstrijden beginnen over een aantal weken weer en om iedereen binnen onze vereniging en daar buiten op de hoogte te houden, willen wij jullie vragen om teamfoto's en wedstrijdverslagen aan te leveren bij de webmaster. De foto's en verslagen worden dan geplaatst op onze website en op onze facebookpagina. Doe dus regelmatig een bezoekje aan de website en like onze facebook. Zo blijft je van alles op de hoogte!
Bardiensten op zaterdag
Sinds twee seizoenen worden er ook wedstrijden gespeeld op de zaterdagochtend en zaterdagmiddag. Eigenlijk altijd een zeer geslaagde dag met diverse teams en diverse niveau's. Deze zaterdag wordt door onze spelers, ouders van en tegenstanders als zeer positief ervaren en dat willen we graag zo houden. Dit kan alleen met de hulp van vrijwilligers die op tijd openen en achter de bar, de koffie, thee, bier en snacks kunnen verzorgen. Lijkt dit je leuk om één of tweemaal per seizoen te doen, meld je dan bij Jasper Bouman, onze penningmeester. Je leert er een hoop van en je kunt de wedstrijden allemaal van dichtbij meemaken!
Thuiswedstrijden ViP
Vanaf 1 september is het competitieschema definitief. Tot die tijd kunnen er nog veranderingen plaats vinden in het competitieschema voor alle teams.
Zoals het er nu naar uitziet zijn de eerste thuiswedstrijden op vrijdagavond 18 september in de Karekiet en zaterdag 3 oktober, uiteraard ook in de Karekiet. Kom jij de teams aanmoedigen? Ze kunnen al onze hulp hard gebruiken!
ClubViP
Iedereen kent natuurlijk het ClubViP arrangement: voor 25 euro een eervolle vermelding op de ViP-website en op het bord met namen van ClubViP-pers die in de kantine De Karekiet hangt. Dit seizoen 2015-2016 gaat ClubViP (een klein beetje) wijzigen! Naast een jaardonatie van 25 euro kan ook een hoger bedrag worden gedoneerd, geldig voor meerdere seizoen. Daarnaast wordt het bord met name die in De Karekiet hangt verfraaid (details volgen nog). Mocht je met ClubViP mee willen doen zien we je donatie van 25 euro - of een veelvoud daarvan - graag tegemoet. Doneren kan op de ViP-bankrekening, IBAN: NL35 RABO 0153 4260 71.
Volleybalvereniging ViP
Een bloeiende volleybalvereniging voor jong en oud. Ontstaan uit een fusie tussen Dinsvo en Purvo. De thuishal van ViP is de Karekiet in Purmerend Overwhere. We zien jullie daar!
Teams
ViP heeft veel teams. Het eerste herenteam speelt in de promotieklasse en het eerste damesteam speelt in de tweede klasse. Vele jeugdteams maken de vereniging compleet. Neem eens een kijkje op onze website!
ViP Facebook
ViP Facebook
ViP Twitter
ViP Twitter
ViP Website
ViP Website
Vragen?
Vragen?
YouTube
YouTube
Copyright © 2015 ViP Purmerend, Alle rechten voorbehouden.


afmelden voor deze nieuwsbrief 

Email Marketing Powered by Mailchimp