Copy
Belangrijk nieuws van volleybalvereniging ViP uit Purmerend.
Volleybal in Purmerend
Digitale ViP-Praat december 2015
ViP Praat van het Bestuur

Beste Leden,

We zijn alweer halverwege het seizoen en de vereniging draait op volle toeren. Sommige teams wat beter dan de andere, maar dat mag de pret niet drukken. De vrijdagavonden en zaterdagmiddag zijn wederom goed gevuld met (jeugd)wedstrijden en enthousiast publiek.
In deze nieuwsbrief aandacht voor het aankomende mixtoernooi, de kerstvakantie en de vrijwilligersmiddag. Want zonder vrijwilligers: geen draaiende vereniging.

Mocht je vragen, opmerkingen, tips of tops hebben naar aanleiding van deze nieuwsbrief, geef ze door aan Scipio via cav@vippurmerend.nl.

Veel succes en plezier!

Bert (Voorzitter), Jasper (Penningmeester), Sandor (Secretaris), Arne (Sportzaken) en Scipio (CAV).

Alle informatie en de belangrijkste gegevens zijn uiteraard ook na te lezen op onze website www.vippurmerend.nl.
Wedstrijdverslag?
Welke teams kunnen wij in het zonnetje zetten omdat ze een wedstrijdverslag hebben aangeleverd? Helaas nog geen enkel team :(
Een leuke, spannende of speciale wedstrijd gespeeld? Stuur je wedstrijdverslag naar webmaster@vippurmerend.nl en we zorgen ervoor dat alle ViP leden het lezen!
Van de voorzitter
Het is al weer een hele tijd geleden dat je van mij een 'van de voorzitter' hebt ontvangen, het werd wel weer de hoogste tijd!! Op donderdag 3 december 2015 heeft het bestuur weer... Lees meer...
Kerstvakantie
In de week van 21 december en 27 december is er geen training in de diverse sporthallen.
Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan! De trainingen beginnen weer vanaf maandag 4 december.
Geniet van de vakantie en we zien graag iedereen weer heelhuids terug in de sporthal!
Mixtoernooi 29 december
Als afsluiting van het jaar is het mixtoernooi dit jaar op dinsdagavond 29 december. Wij hopen dat jullie met velen zullen inschrijven en komen volleyballen op deze avond.
Inschrijven kan als team, maar ook individueel.
Wanneer : dinsdag 29 december 2015
Hoe Laat : van 20.00 uur tot de late uurtjes (Vanaf 19.30 uur zaal open, 20.00 uur starten)
Kosten : € 3,= per persoon

We gaan er een ouderwets gezellig toernooi van maken, met een drankje en een hapje, gezellige muziek en uiteraard veel volleybalplezier. Opgeven graag via de mail (activiteiten@vippurmerend.nl) vóór 20 december 2015.
Vrijwilligersmiddag
In het voorjaar gaat de vrijwilligerscommissie een vrijwilligers (mid)dag organiseren om samen met onze vrijwilligers wat praktische zaken te bespreken, wat na te denken over de toekomst, elkaar beter te leren kennen en ook gezellig bij elkaar te zijn. Meer info volgt.
Volleybalvereniging ViP
Een bloeiende volleybalvereniging voor jong en oud. Ontstaan uit een fusie tussen Dinsvo en Purvo. De thuishal van ViP is de Karekiet in Purmerend Overwhere. We zien jullie daar!
Teams
ViP heeft veel teams. Het eerste herenteam speelt in de promotieklasse en het eerste damesteam speelt in de tweede klasse. Vele jeugdteams maken de vereniging compleet. Neem eens een kijkje op onze website!
ViP Facebook
ViP Facebook
ViP Twitter
ViP Twitter
ViP Website
ViP Website
Vragen?
Vragen?
YouTube
YouTube
Copyright © 2015 ViP Purmerend, Alle rechten voorbehouden.


afmelden voor deze nieuwsbrief 

Email Marketing Powered by Mailchimp