Copy
Belangrijk nieuws van volleybalvereniging ViP uit Purmerend.
Volleybal in Purmerend
Speciaal nieuws van ViP
Zaterdag 26 september: Bossaball op de Koemarkt

Beste Leden,

Zaterdag 26 september wordt er een heus Bossaball veld op de koemarkt neergezet. Een nieuwe dynamische sport, die voetbal, volleybal en turnen combineert op een opblaasbaar speelveld met trampolines. Spring, vlieg en speel op het bossaballveld! Je staat dus op een luchtkussen en kunt d.m.v. sprongen, salto’s en omhalen de bal naar de tegenstander spelen.
Mocht je dus een keer deze aansprekende sport willen uitproberen dan ben je van harte uitgenodigd om een potje te komen spelen, het veld staat er van 12:00 tot 17:00!
Voor meer informatie over Bossaball kun je kijken op www.bossaball.nl.

Hiernaast zal ViP van deze gelegenheid gebruik maken om de vereniging te promoten tijdens het evenement. Hiervoor zijn we nog op zoek naar mensen die willen helpen tijdens dit evenement, mocht je dit willen dan kun je een mailtje sturen naar cf@vippurmerend.nl.

Alle informatie en de belangrijkste gegevens zijn uiteraard ook na te lezen op onze website www.vippurmerend.nl.
Volleybalvereniging ViP
Een bloeiende volleybalvereniging voor jong en oud. Ontstaan uit een fusie tussen Dinsvo en Purvo. De thuishal van ViP is de Karekiet in Purmerend Overwhere. We zien jullie daar!
Teams
ViP heeft veel teams. Het eerste herenteam speelt in de 3e divisie en het eerste damesteam speelt in de tweede klasse. Vele jeugdteams maken de vereniging compleet. Neem eens een kijkje op onze website!
ViP Facebook
ViP Facebook
ViP Twitter
ViP Twitter
ViP Website
ViP Website
Vragen?
Vragen?
YouTube
YouTube
Copyright © 2015 ViP Purmerend, Alle rechten voorbehouden.


afmelden voor deze nieuwsbrief 

Email Marketing Powered by Mailchimp