Copy
Belangrijk nieuws van volleybalvereniging ViP uit Purmerend.
Volleybal in Purmerend
Digitale ViP-Praat Oktober 2014
ViP Praat van het Bestuur

Beste Leden,

We zijn met z'n allen alweer een aantal weken onderweg in het seizoen 2014-2015. Het is zelfs alweer herfstvakantie, maar toch zullen er aanstaande vrijdag en zaterdag in de Karekiet wedstrijden gespeeld worden. Vrijdagavond spelen MB1, Dames 4, Dames 5 en Heren 2. Zaterdag in de Karekiet is het de beurt aan de Jongens A1 om 13:00u en aansluitend Heren 1 om 15:00u. Kom gezellig langs, er staan weer mooie wedstrijden op het programma.

Ook het bestuur en de commissies hebben de afgelopen weken niet stil gezeten. We maken digitaal goede stappen met het digitaal wedstrijdformulier (DWF) en de ViP-app. Ook de activiteitencommissie heeft een mooi feestje gepland op vrijdagavond 7 november. Meer lees je uiteraard in deze nieuwsbrief!

Veel plezier en succes!

Bert (Voorzitter), Jasper (Penningmeester), Lindy (Secretaris), Arne (Sportzaken) en René (CAV).

Alle informatie en de belangrijkste gegevens zijn uiteraard ook na te lezen op onze website www.vippurmerend.nl.
Digitaal Wedstrijdformulier
Steeds meer verenigingen werken met het digitale wedstrijd formulier (DWF). Bij ViP behoort dit ook tot de mogelijkheden, maar de papieren formulieren zullen nog steeds in de Karekiet liggen. Heren 1 werkt wel standaard met het DWF in verband met de uitgebreidere wedstrijdformulieren. Dus ook bij uitwedstrijden zullen jullie dit vaker tegen gaan komen.
Iedereen kan zelf van te voren al gebruik maken van het DWF door je team te controleren. Meer informatie lees je op de website van de Nevobo.
Recreantentoernooi
Ook dit organiseert de recreantencommissie weer een aantal toernooien. De volgende staat gepland op zaterdag 29 november van 13:00 tot 17:00u in Sporthal de Karekiet. Ontvangst met een kopje koffie en daarna lekker volleyballen.
Opgeven kan per team of individueel bij commissie-recreanten@vippurmerend.nl.
Veel plezier!
ViP Feest: Sweet 15
ViP bestaat 15 jaar. Een mooie gelegenheid voor een feestje dacht de activiteitencommissie. Als vereniging kunnen we dit natuurlijk alleen maar beamen. Op vrijdagavond spelen er veel teams in de Karekiet. Om 18:30u trappen de Meisjes C1 en de Jongens A2 af. Om 19:45u is het de beurt aan Heren 3 en Heren 4. En om 21:30u speelt Heren 2. Op het andere veld zal de topper gespeeld worden tussen ons Dames 1 en Dames 2.
De perfecte ingredienten voor een mooie feestavond! Kom met z'n allen langs en beleef het legendarische ViP-feest.
Datum: vrijdagavond 7 november!
Dresscode: Feest!
Duur: tot in de late uurtjes!
Super Saturday 18 oktober 2014 met de Jongens A1 en Heren 1
Zoals eerder genoemd, staan er aankomende zaterdag twee leuke en mooie wedstrijden op het programma. Om 13:00u zullen de Jongens A, onder leiding van coach Gerard van den Haak het opnemen tegen PDK Huizen. Onze jongens hebben pas twee wedstrijden gespeeld en daarin werd thuis in een zeer spannende wedstrijden met 3-2 gewonnen van VCV. Uit bij Keistad werd er helaas verloren. De tegenstanders van zaterdag staat nog ongeslagen bovenaan, maar de Jongens A zullen er alles aan doen om hier verandering in te brengen! Aansluitend speelt om 15:00u Heren 1 tegen de Boemel. Ons eerste herenteam heeft al 3 wedstrijden gespeeld waarvan er twee in winst werden omgezet. De wedstrijden tegen de Boemel van de afgelopen jaren waren stuk voor stuk spektakelstukken, dus dat belooft wat! Kom je kijken in de Karekiet? Beide teams spelen op het centrecourt!
Van de Voorzitter
Komende week hebben we even een kleine adempauze, de herfstvakantie. Geen trainingen, maar wel competitie. Wel hebben we als bestuur deze week vergaderd over allerlei zaken die de vereniging raken. Zo was er een terugblik op de jaarvergadering van 29 augustus jl. De notulen van deze vergadering staan al een tijd op de website, dus zijn voor iedereen te raadplegen. Lees meer...
Holland Top Toernooi Jongens A
Het Holland Top Jeugd toernooi wordt dit jaar voor de 17e keer georganiseerd. Wederom een toernooi over drie dagen waarin de topteams (A-B-C- jeugd) van verenigingen onderling strijden om het 'officieuze' kampioenschap van in Regio West van Nederland!
De speeldata voor het seizoen 2014-2015 zijn:
- zondag 23 november 2014 Almere
- zondag 1 februari 2015 Hoorn
- zondag 19 april 2015 Hilversum
Tot op de dag van vandaag zijn nog steeds de drie hierin participerende verenigingen Allvo (Almere), Wham Wham (Hoorn) en Gemini-S (Hilversum). Ook voor het komende seizoen hebben deze verenigingen aangeboden de organisatie ter plaatse te willen leiden.
Volleybalvereniging ViP
Een bloeiende volleybalvereniging voor jong en oud. Ontstaan uit een fusie tussen Dinsvo en Purvo. De thuishal van ViP is de Karekiet in Purmerend Overwhere. We zien jullie daar!
Teams
ViP heeft veel teams. Het eerste herenteam speelt in de 3e divisie en het eerste damesteam speelt in de tweede klasse. Vele jeugdteams maken de vereniging compleet. Neem eens een kijkje op onze website!
ViP Facebook
ViP Twitter
ViP Website
Vragen?
Copyright © 2014 ViP Purmerend, Alle rechten voorbehouden.


afmelden voor deze nieuwsbrief 

Email Marketing Powered by Mailchimp