Copy
Belangrijk nieuws van volleybalvereniging ViP uit Purmerend.
Volleybal in Purmerend
Digitale ViP-Praat oktober 2015
ViP Praat van het Bestuur

Beste Leden,

In de komende maanden is ViP gastheer voor een thematraject, georganiseerd door SPURD, gericht op ledenwerving en ledenbehoud. Het traject bestaat uit 4 avonden. Vanuit ViP deelname door de vrijwilligerscommissie, jeugdcommissie, de seniorencommissie, de buurtsportcoach en namens het bestuur is Bert aanwezig. Andere verenigingen die meedoen zijn: Kodokan (Judo), Early Bird (Basketbal), Bavio (Badminton) en Gymnet (Gymnastiek, turnen en conditietraining). Ledenwerving en ledenbehoud wordt ook voor ons een steeds belangrijker onderdeel. Alhoewel we de afgelopen seizoen met 4 á 5 dames- en herenteams de competitie begonnen, hebben we dit jaar nog maar 1 CMV team. De aanwas van nieuwe leden is mager en daar gaan we hopelijk verandering in brengen!
Verder in de nieuwsbrief diverse oproepen en herinneringen.

Veel succes en plezier,

Bert (Voorzitter), Jasper (Penningmeester), Sandor (Secretaris), Arne (Sportzaken) en Scipio (CAV).

Alle informatie en de belangrijkste gegevens zijn uiteraard ook na te lezen op onze website www.vippurmerend.nl.
Herfstvakantie
Vanaf 17 oktober t/m 25 oktober 2015 is het herfstvakantie. Er zullen dus geen trainingen zijn op die trainingsavonden. 
Vacature webmaster
Voor de website van de vereniging zijn we op zoek naar een webmaster. De huidige website werkt via Joomla, maar kan een upgrade gebruiken. Tevens is het plaatsen van content op de website en social media een belangrijk onderdeel van de functie.Interesse? Laat het weten aan communicatie@vippurmerend.nl.
Oktoberfest in de Karekiet
Aanstaande vrijdagavond is het weer feest in de Karekiet. Onze nieuwe activiteitencommissie trapt af met een heus oktoberfest in de Karekiet. We hebben een volle vrijdagavond met om 18:30u de jeugdteams MB1 en JC2 die spelen tegen Clam Dycke en Spaarnestad. De tweede ronde (19:45u) spelen H3 en D4 tegen wederom Clam Dycke en VVC'92. De laatste ronde (21:30u) is voor H4 en D5 die spelen tegen NIVO en Clam Dycke. 
Dus trek je lederhosen en je dirndl aan en kom gezellig een biertje drinken op het eerste ViP Feestje van dit jaar. De activiteitencommissie (dames 2) zorgt voor gezellige muziek, een goede sfeer, voldoende bier en hapjes.
Contributie eind oktober!
De penningmeester gaat de eerste termijn van de contributie binnenkort weer innen. Dit zal eind oktober zijn via de automatische incasso. Zorg ervoor dat je voldoende saldo op je rekening hebt staan. Zodoende hoeft de de penningmeester je niet na te bellen om het alsnog handmatig te moeten overmaken. Bedankt!
Teamfoto's?!
Sta jij ook zo leuk op de teamfoto? Ben je ook trots op je teamgenoten of ben je gewoon blij dat je bij ze in het team zit? Laat het weten en stuur de webmaster de teamfoto van je team. We zorgen ervoor dat deze op de website en op de social media terecht komt!
Mailen kan naar webmaster@vippurmerend.nl.
Tevens zijn er vaak foto's te vinden van de vrijdagavonden in de Karekiet. Volg daarvoor deze link.
ViP Kleding
In juli hebben alle leden de kans gekregen om kleding te bestellen. Inmiddels zijn al deze bestellingen geleverd. Heb je de vorige bestelronde gemist? Houdt dan goed je mail in de gaten. In december/januari zal er weer een mail rond gaan om iedereen er aan te helpen herinneren dat er weer besteld kan gaan worden. Dit moet voor 1 februari. Wil je nog kleding passen? Dit kan op maandag 11 januari van 19.00 tot 20.00 in sporthal de Vaart en op vrijdag 15 januari van 19.00 tot 20.00 in sporthal de Karekiet. Vragen? Mailen kan naar kleding@vippurmerend.nl.
ClubViP
Iedereen kent natuurlijk het ClubViP arrangement: voor 25 euro een eervolle vermelding op de ViP-website en op het bord met namen van ClubViP-pers die in de kantine De Karekiet hangt. Dit seizoen 2015-2016 gaat ClubViP (een klein beetje) wijzigen! Naast een jaardonatie van 25 euro kan ook een hoger bedrag worden gedoneerd, geldig voor meerdere seizoen. Daarnaast wordt het bord met name die in De Karekiet hangt verfraaid (details volgen nog). Mocht je met ClubViP mee willen doen zien we je donatie van 25 euro - of een veelvoud daarvan - graag tegemoet. Doneren kan op de ViP-bankrekening, IBAN: NL35 RABO 0153 4260 71.
Volleybalvereniging ViP
Een bloeiende volleybalvereniging voor jong en oud. Ontstaan uit een fusie tussen Dinsvo en Purvo. De thuishal van ViP is de Karekiet in Purmerend Overwhere. We zien jullie daar!
Teams
ViP heeft veel teams. Het eerste herenteam speelt in de promotieklasse en het eerste damesteam speelt in de tweede klasse. Vele jeugdteams maken de vereniging compleet. Neem eens een kijkje op onze website!
ViP Facebook
ViP Facebook
ViP Twitter
ViP Twitter
ViP Website
ViP Website
Vragen?
Vragen?
YouTube
YouTube
Copyright © 2015 ViP Purmerend, Alle rechten voorbehouden.


afmelden voor deze nieuwsbrief 

Email Marketing Powered by Mailchimp