Copy
Belangrijk nieuws van volleybalvereniging ViP uit Purmerend.
Volleybal in Purmerend
Digitale ViP-Praat januari 2016
ViP Praat van het Bestuur

Beste Leden,

Het succes van het ouder/kind toernooi en het aansluitende mixtoernooi voor de A-jeugd en de senioren was ongekend. Het was zo druk met aanmeldingen dat er zelfs 'nee' verkocht moest worden aan teams en spelers die zich op het laatste moment nog wilden aanmelden. Bij de senioren waren er twee volle poules die uiteindelijk pas om 23:30u klaar waren met het toernooi en toen was ook pas bekend welk team met de felbegeerde winnaars-shampoo aan de haal ging. Een hele dikke pluim aan de organisatie van dit leuke evenement. Het is maar goed dat er straks een nieuwe sporthal komt. We groeien uit onze voegen!

Verder in de nieuwsbrief: Vrijwilligersmiddag, vacatures binnen de vereniging, trainers, recreanten en natuurlijk de nieuwe sporthal!
 
En ook belangrijk: We zijn al hard op zoek naar trainers voor de hogere teams voor het komende seizoen. Maar ken je iemand of ben je iemand die wilt training geven bij ViP, laat het de CCS weten!

Veel succes en plezier,

Bert (Voorzitter), Jasper (Penningmeester), Sandor (Secretaris), Arne (Sportzaken) en Scipio (CAV).

Alle informatie en de belangrijkste gegevens zijn uiteraard ook na te lezen op onze website www.vippurmerend.nl.
Aankondiging ALV 10 mei
Dinsdagavond 10 mei is de voorjaars ALV van onze vereniging. Wederom in de Karekiet. Op de website vind je de benodigde stukken. We zien jullie graag om 20:00u in de Karekiet.
Kerstactie Rabobank
Met de kerst hebben wij als bestuur een wens opgehangen in de kerstboom van de Rabobank. Dat heeft ons mooi € 200,- opgeleverd waarvoor wij nieuwe ballen gaan komen voor de CMV.
Nieuwe sporthal Purmerend
Tijdens het op 10 januari 2016 gehouden Sportgala heeft wethouder Roald Helm informatie verstrekt over het nieuwe sportcomplex. Inmiddels heeft de contract ondertekening plaatsgevonden (design&build) met Bouwbedrijf Vaessen uit Raamsdonksveer. Daarmee is het aanbestedingstraject voor de bouw van de sporthal afgerond en kan Vaessen met de voorbereidingen starten.
 • parkeergarage onder het complex voor 200 auto's op straatniveau
 • fiets- en bromfietsstalling inpandig voor respectievelijk 275 en 60 plaatsen
 • 2 topsporthallen van 32x48x9 meter, elk met 2 scheidingswanden
 • Beiden voorzien van uitschuifbare tribunes (ieder 500 zitplaatsen)
 • Turnhal met volledig inrichting
 • Horeca met terras
 • 14 was- en kleedruimten
 • Sporthal 1 vaste tribune met 500 zitplaatsen
 • Sporthal 2 vaste tribune met 350 zitplaatsen
 • Ruimtes voor verenigingen en ontvangst sponsoren
 • Vaste tribune turnhal met ruim 200 zitplaatsen
Planning
In de komende maanden zal verdere planuitwerking nodig zijn. Uiteraard wordt hierbij de inbreng van de verenigingen en het onderwijs daar waar mogelijk op prijs gesteld. Verwacht wordt dat de bouwactiviteiten een aanvang zullen nemen in het derde kwartaal 2016 met de duur van ongeveer 1 jaar.
Video impressie MFS Purmerend
Vrijwilligersmiddag
Eerder al aangekondigd, maar in het voorjaar 2016 zal er weer een vrijwilligersmiddag georganiseerd worden. Voor de vrijwilligers van ViP, waarin we iets leuks, iets nuttigs en iets waardevols gaan doen!
Vacatures ViP
We hebben nog een aantal interessante vacatures openstaan bij ViP. Vooral de vacature van Webmaster en Voorzitter verdiend de aandacht met ingang van komend seizoen.
Interesse of wil je meer weten? Neem contact met ons op!
Recreanten
Vanwege het succes van de recreanten groepen hebben we nu tijdelijk een ledenstop voor een aantal groepen. Dat is iets wat we niet willen, maar kan nu even niet anders. We zijn wel bezig dit op te lossen en er zijn gevorderde plannen om een nieuwe recreantengroep te gaan starten op de donderdag. Oproep aan de recreantleden: Als je nu traint op maandag, dinsdag of woensdag en je wil graag/kunt ook naar de donderdag, geef dat dan aan jouw trainer aan. Bij voldoende animo kunnen we de groep gaan starten.
Volleybalvereniging ViP
Een bloeiende volleybalvereniging voor jong en oud. Ontstaan uit een fusie tussen Dinsvo en Purvo. De thuishal van ViP is de Karekiet in Purmerend Overwhere. We zien jullie daar!
Teams
ViP heeft veel teams. Het eerste herenteam speelt in de promotieklasse en het eerste damesteam speelt in de tweede klasse. Vele jeugdteams maken de vereniging compleet. Neem eens een kijkje op onze website!
ViP Facebook
ViP Facebook
ViP Twitter
ViP Twitter
ViP Website
ViP Website
Vragen?
Vragen?
YouTube
YouTube
Copyright © 2016 ViP Purmerend, Alle rechten voorbehouden.


afmelden voor deze nieuwsbrief 

Email Marketing Powered by Mailchimp