Copy
Belangrijk nieuws van volleybalvereniging ViP uit Purmerend.
Volleybal in Purmerend
Digitale ViP-Praat Mei 2014
ViP Praat van het Bestuur

Beste Leden,

Je leest inmiddels alweer de laatste digitale ViP-Praat van het seizoen 2013-2014. Geen zaalcompetitie meer, maar gelukkig zijn onze volleybalactiviteiten verplaatst naar de beachvelden. De eerste twee avonden 'ViP gaat naar buiten' zijn inmiddels al geweest en er volgen er nog twee. Een mooie kans om de zomerse sfeer op te proeven en te oefenen voor het openingstoernooi dat er aankomt op zondag 25 mei.
Voor wat betreft het indoorseizoen kunnen we spreken van een succesvol jaar; vele kampioenen, geen degradanten, feestjes, nieuwe tenues, een gevulde Karekiet maar vooral veel volleybalplezier! Wij als bestuur willen jullie dan ook bedanken voor het volleybalseizoen, zonder jullie en zonder onze vrijwilligers is er geen vereniging.

Geniet allemaal van de vakantie en we zien jullie graag op de beachvelden. En mocht je er al mee bezig zijn; de eerste trainingen van het nieuwe seizoen zijn in de week van 18 augustus 2014.

Veel plezier en succes!

Bert (Voorzitter), Jasper (Penningmeester), Lindy (Secretaris), Arne (Sportzaken) en René (CAV).

Alle informatie en de belangrijkste gegevens zijn uiteraard ook na te lezen op onze website www.vippurmerend.nl.
Ledenvergadering 29 april
De 26 aanwezigen op de ALV van 29 april waren getuige van de presentatie van de begroting voor het komende seizoen. Ook waren we als vereniging op zoek naar diverse vrijwilligers die zich willen aansluiten bij een van de commissies. Spontane aanmelden van Sigrid Hendriks, Agnes Loogman en Else Wiersma voor de Activiteitencommissie, en de CSS. Bedankt!
De eerste volgende ALV staat gepland op vrijdagavond 29 augustus in de Karekiet.
Van de Voorzitter
Het seizoen is afgelopen, de voorjaarsvergadering geweest en nu naar buiten, naar de beachvelden aan de Heemstee. Met haar eigen ingang en een uitwijkmogelijkheid naar de kantine van BEP een schitterende locatie om heerlijk te beachen.En het weer is er naar, Dit weekend en de komende dagen veel mooi weer, veel zon, en hoge temperaturen, maar net niet te hoog om lekker te kunnen oefenen. Lees verder...
ViP is op zoek naar spelers en trainers!
Voor het nieuwe seizoen zijn we als vereniging nog op zoek naar versterkingen voor de teams. Zoals jullie weten zijn we zowel bij de heren als bij de dames op alle niveaus vertegenwoordigd. Ken jij nog iemand die het leuk vindt om te gaan volleyballen en dat wil doen op een leuk niveau? Stuur ze dan door naar onze CCS. Zij vinden er een passend team bij. Ook de meer prestatiegerichte spelers kunnen bij ViP terecht. Heren 1 acteert in de 3e divisie en Dames 1 wil nog steeds dolgraag promoveren naar de 1e klasse.
Voor Heren 1 en Dames 2 zijn we ook nog op zoek naar een geschikte trainer. Neem hiervoor ook contact op met de CCS als je iemand weet die dat zou willen doen.
ViP gaat naar buiten & Beachseizoen
De eerste wedstrijdjes en trainingen op de beachvelden hebben alweer plaats gevonden. Aankomende week kunnen alle leden van de vereniging nog gratis gebruik maken van de beachvelden op maandag en woensdag. En op zondag 25 mei is het openingstoernooi. Hiervoor kun je een team van twee, drie of vier spelers opgeven via beach@vippurmerend.nl.
Definitieve teamindeling
De CCS en de CCJ zijn druk bezig om iedereen weer een passend plekje te geven in het aankomende seizoen. Er zijn uiteraard wat opzeggingen en er zijn wat mensen bij gekomen. Ook zijn er veel wensen aangegeven in de recentelijk verstuurde enquête. Ze kunnen niet met alle wensen rekening houden, maar ze doen hun best. De definitieve teamindeling kunnen jullie dan ook binnenkort verwachten. Heb je daar nog vragen over, neem dan contact op met met competitie-senioren@vippurmerend.nl of met competitie-jeugd@vippurmerend.nl.
Nog meer vrijwilligers gezocht!
Na de spontane aanmelden tijdens de afgelopen ALV, hebben we nog een aantal openstaande vacatures. Onder andere voor de Communicatiecommissie en de Activiteitencommissie. Maar ook zijn we nog op zoek naar een vrijwilliger die samen met Harry Muller en Ingmar Kaptein wilt gaan fluiten op een hoger niveau. Lijkt je dit leuk en wil je meer informatie ontvangen of wil je een van de openstaande vacatures vervullen? Stuur dan een mailtje naar onze Voorzitter Bert Bouman.
World League 2014
De Oranje mannen zijn voor de World League ingedeeld in poule E met Portugal, Tsjechië en Korea. In mei, juni en juli spelen de Oranje mannen drie World League weekenden in Nederland. Oranje tourt door Nederland en gaat de steden: Eindhoven, Almere en Rotterdam af. Kom ook kijken!

Za. 31 mei 15.00 uur | Nederland – Korea | Eindhoven
Zo. 1 juni 15.00 uur | Nederland – Korea | Eindhoven
Za. 7 juni 15.00 uur | Nederland – Portugal | Almere
Zo. 8 juni 15.00 uur | Nederland – Portugal | Almere
Za. 5 juli 15.00 uur | Nederland – Tsjechië | Rotterdam
Zo. 6 juli 15.00 uur | Nederland – Tsjechië | Rotterdam
Volleybalvereniging ViP
Een bloeiende volleybalvereniging voor jong en oud. Ontstaan uit een fusie tussen Dinsvo en Purvo. De thuishal van ViP is de Karekiet in Purmerend Overwhere. We zien jullie daar!
Teams
ViP heeft veel teams. Het eerste herenteam speelt in de 3e divisie en het eerste damesteam speelt in de tweede klasse. Vele jeugdteams maken de vereniging compleet. Neem eens een kijkje op onze website!
ViP Facebook
ViP Twitter
ViP Website
Vragen?
Copyright © 2014 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp