Copy
Belangrijk nieuws van volleybalvereniging ViP uit Purmerend.
Volleybal in Purmerend
Digitale ViP-Praat Augustus 2014
ViP Praat van het Bestuur

Beste Leden,

We staan alweer aan de vooravond van een nieuw volleybalseizoen. De diverse commissies hebben niet stilgezeten tijdens de vakantie want inmiddels zijn de volgende zaken alweer geregeld: de zaalhuur voor het seizoen, de teamindelingen bij de senioren en de jeugd, nieuwe bestellingen van de ViP-kleding, de website is alweer grotendeels aanpast naar 2014/2015 en ga zo maar door. 
Maandag starten de trainingen en de eerste competitiewedstrijd staat op 17 september, dat is dus al over een maand!

In deze nieuwsbrief een aantal belangrijke data en activiteiten voor de komende periode. Wij hebben er in ieder geval weer zin in en wij hopen dat jullie dat ook hebben. We spreken elkaar tijdens de eerste trainingen of op de Algemene Ledenvergadering van 29 augustus in de kantine van de Karekiet!

Ook zijn we binnen het bestuur bezig met een ViP App waarin al het nieuws van de vereniging snel en eenvoudig toegankelijk is. Hierover later meer!

Veel plezier en succes!

Bert (Voorzitter), Jasper (Penningmeester), Sandor (Secretaris), Arne (Sportzaken) en René (CAV).

Alle informatie en de belangrijkste gegevens zijn uiteraard ook na te lezen op onze website www.vippurmerend.nl.
Algemene Ledenvergadering 29 augustus
Vrijdag 29 augustus om 20:00u staat de ALV gepland in de kantine van de Karekiet. Wat bespreken we tijdens de ALV en waarom is het leuk en informatief om daar bij te zijn? Het afgelopen seizoen wordt besproken; dat betekent dat het bestuur en de bijbehorende commissies verslag uitbrengen van wat er sportief, financieel en organisatorisch allemaal is gebeurd. Daar zijn wij samen met de leden en uiteraard de vrijwilligers erg trots op!
Zien we je langs komen de 29e? Aansluitend is er een borrel om het nieuwe seizoen officieel in te luiden.
Bezoek uit Tsjechië
Purmerend heeft al sinds 1991 een stedenband met Jilhava, een meer dan 750-jaar oude stad uit Tsjechië. In week 24 verbleven een aantal mensen uit die stad in het Jilhava-huis aan de Koemarkt. Naast een fietstocht door Waterland, een bezoek aan de oude binnenstad van Purmerend stond ook een bezoek aan de beachvelden van ViP op het programma. Tijdens deze ontmoeting werden volleyballers van ViP uitgenodigd voor een bezoek aan Jilhava. Als je van plan bent om een bezoek te brengen aan Jilhava, neem dan even contact op de secretaris.
Nieuwe volleybalschoenen nodig?
Nieuw volleybalseizoen, nieuwe volleybalschoenen? Wellicht geen tijd om naar de winkel te gaan op een drukke zaterdagmiddag. Hier hebben wij een oplossing voor. Onze partner Banne Sports komt naar de sporthal toe! Op maandag 25 augustus staan zij in de Vaart vanaf 19:30u en op dinsdag 9 september in de Karekiet, ook vanaf 19:30u. 
De nieuwe collecties van Asics en Mizuno hebben zij beschikbaar tegen een aantrekkelijke ViP-korting! Dus heb je nog schoenen nodig, kom dan maandag of dinsdag naar de sporthal toe. Phil Janmaat en Dennis Kos helpen je graag!
Nazomer Feestweek Purmerend
Zo vlak voor de start van de competitie en traditiegetrouw aan het einde van de zomervakantie is er de Nazomer Feestweek in Purmerend. ViP organiseert hierin twee mixtoernooien. Eén op vrijdagavond voor de volwassenen en één op zaterdagmiddag voor de jeugd en volwassenen. Het zijn echte mixtoernooien, dus individueel opgeven of een samengesteld team aanmelden behoren tot de mogelijkheden.
Gezelligheid en sportiviteit gegarandeerd. Opgeven doe je via activiteiten@vippurmerend.nl.
Zet alvast in je agenda!
De poule indelingen van de Nevobo en de bijbehorende wedstrijden zijn definitief na 1 september. Tot die tijd hebben de verenigingen nog de tijd om wedstrijden te wijzigingen. Na 1 september gaat zoiets altijd via het wedstrijdsecretariaat van beide verenigingen. Onze wedstrijden zijn allemaal ingepland, maar er kunnen dus nog wat wijzigingen ontstaan. Houd daarom goed de Nevobo website in de gaten of kijk regelmatig op je teampagina op de ViP-Website!
Ook handig om te noteren:
  • Eerste trainingen maandag 18 augustus
  • ALV vrijdag 29 augustus
  • Trainer/Coach informatieavond vrijdag 5 september
  • Nazomer feestweek vrijdag/zaterdag 12/13 september
  • Competitiestart in de week van 15 september (week 38)
  • Openingsfeest ViP vrijdag 19 september
Nog meer vrijwilligers gezocht!
De vrijwilligersaantallen binnen onze mooie vereniging lopen terug. Na de spontane aanmelden tijdens de afgelopen ALV, hebben we nog een aantal openstaande vacatures. Onder andere voor de Communicatiecommissie en de Activiteitencommissie. Maar ook zijn we nog op zoek naar een vrijwilliger die samen met Harry Muller en Ingmar Kaptein wilt gaan fluiten op een hoger niveau. Lijkt je dit leuk en wil je meer informatie ontvangen of wil je een van de openstaande vacatures vervullen? Stuur dan een mailtje naar onze Voorzitter Bert Bouman.
Trainer/Coach informatieavond 5 september
Op vrijdagavond 5 september organiseert bestuurslid Sportzaken Arne Hendriks een informatieavond voor trainers en coaches binnen onze vereniging. De avond is bedoelt om elkaar te leren kennen, maar vooral om kennis te delen. We introduceren het technisch beleid binnen onze vereniging, we blikken vooruit op het seizoen 2014/2015 en verder en praten over de ins en outs van het coachen. De avond duurt van 19:15u tot ongeveer 21:30u. De uitnodiging hierover volgt binnenkort. We hopen op een mooie opkomst van onze trainers/coaches en betrokken ouders/leden.
Ook zal er mogelijkheid zijn om in de zaal voorbeelden te laten zien en trainingsstof met elkaar door te nemen.
Volleybalvereniging ViP
Een bloeiende volleybalvereniging voor jong en oud. Ontstaan uit een fusie tussen Dinsvo en Purvo. De thuishal van ViP is de Karekiet in Purmerend Overwhere. We zien jullie daar!
Teams
ViP heeft veel teams. Het eerste herenteam speelt in de 3e divisie en het eerste damesteam speelt in de tweede klasse. Vele jeugdteams maken de vereniging compleet. Neem eens een kijkje op onze website!
ViP Facebook
ViP Twitter
ViP Website
Vragen?
Copyright © 2014 ViP Purmerend, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp