Copy
Belangrijk nieuws van volleybalvereniging ViP uit Purmerend.
Volleybal in Purmerend
Digitale ViP-Praat april 2016
ViP Praat van het Bestuur

Beste Leden,

De balans voor seizoen 2015/2016: Degradatie bij Heren 1 uit de Promotieklasse. Dames 1 maakt zich op voor de P/D wedstrijden voor promotie naar de 1e klasse. Dames 2 is 8e geworden. Heren 2 is kampioen geworden in de 2e klasse. Heren 3 degradeert uit de 2e klasse. Dames 3 is 3e geworden. Dames 4 speelt opvullingswedstrijden voor promotie naar de 2e klasse. Dames 5 is 6e geworden en Heren 4 is 8e geworden.
De 2e seizoenshelft bij de jeugd heeft goede resultaten. Meisjes A1 is 3e geworden. Jongens C2 zijn 5e geworden. Jongens C1 zijn 2e geworden. Meisjes B1 is 4e geworden. De CMV-ers hebben maar 2 sets verloren en zijn dus 1e geworden. De Meisjes C2 zijn gedeeld 2e geworden en de Meisjes C1 werd kampioen in de 2e klasse. In dezelfde poule behaalden de Meisjes C3 een 4e plek.
Allemaal zeer mooie resultaten voor onze vereniging!

Op de planning staan dus nog 3 wedstrijden. Allemaal op zaterdag 30 april. ViP Dames 1 speelt twee wedstrijden om de promotie naar de 1e klasse te behalen. Datzelfde geldt voor Dames 4, zij spelen 1 wedstrijd om promotie te behalen!

Verder in de nieuwsbrief veel evenementen met data. Denk aan de ALV en het mixtoernooi!

Heel veel succes en vooral veel plezier!

Bert (Voorzitter), Jasper (Penningmeester), Sandor (Secretaris), Arne (Sportzaken) en Scipio (CAV).

Alle informatie en de belangrijkste gegevens zijn uiteraard ook na te lezen op onze website www.vippurmerend.nl.
Start beachseizoen op 9 mei. Met trainingen en een toernooi!
Op 10 mei 2016 is de ALV in de Karekiet.
De jaarlijkse instuiftrainingen in de Karekiet zijn op: 17, 24 en 31 mei.
Vrijwilligersmiddag op 21 mei. Bedankt! Vrijwilligers van ViP!
P/D Wedstrijd ViP D1
Afgelopen donderdag zat de Beukenkamp vol met ViP supporters. Bij een 0-4 winst tegen Bevok D1, dat op de 3e plek staat, zou ViP Dames 1 zeker zijn van promotie naar de 1e klasse. Er werd gewonnen, maar met 1-3. De directe concurrent speelde vrijdagavond in Castricum en moest hierdoor 0-4 winnen om onze dames in de ranglijst te passeren. En dat deden ze...
Geen kampioenschap voor Dames 1, ondanks dat zij geen wedstrijd hebben verloren dit seizoen.

Maar de mogelijkheid tot promotie bestaat nog! Aanstaande zaterdag 30 april spelen zij de P/D wedstrijden in Weesp. Ze spelen om 14:00u tegen VCC'92 D1 uit de 1e klasse en om 16:30u tegen VCH D2, die ook 2e zijn geworden in de andere poule.
Ze kunnen de support goed gebruiken! Het is maar een half uurtje rijden vanuit Purmerend.
Mixtoernooi Karekiet 20 mei
Op vrijdagavond 20 mei in de Karekiet is er weer het jaarlijkse Mixtoernooi. Opgeven mag per team, maar leuker is het natuurlijk om je individueel op te geven. Aanvang is rond 19:00u en de kosten zijn € 3,- per persoon.
We gaan er wederom een gezellig toernooi van maken, met een drankje en een hapje, gezellige muziek en uiteraard veel volleybalplezier.
Opgeven voor 13 mei bij activiteiten@vippurmerend.nl.
Vrijwilligersdag 21 mei
Na een spetterend mixtoernooi op vrijdag, worden de vele vrijwilligers die ViP rijk is, op zaterdag 21 mei in het zonnetje gezet.
De toppers van de vrijwilligerscommissie (Else en Lisanne) gaan een leuke dag organiseren op de beachvelden van ViP. De dag zal bestaan uit een lunch, een leuke activiteit en iets inhoudelijks.
De dag begint rond 12:30 en zal rond 15:30 afgelopen zijn.
Volleybalvereniging ViP
Een bloeiende volleybalvereniging voor jong en oud. Ontstaan uit een fusie tussen Dinsvo en Purvo. De thuishal van ViP is de Karekiet in Purmerend Overwhere. We zien jullie daar!
Teams
ViP heeft veel teams. Het eerste herenteam speelt in de promotieklasse en het eerste damesteam speelt in de tweede klasse. Vele jeugdteams maken de vereniging compleet. Neem eens een kijkje op onze website!
ViP Facebook
ViP Facebook
ViP Twitter
ViP Twitter
ViP Website
ViP Website
Vragen?
Vragen?
YouTube
YouTube
Copyright © 2016 ViP Purmerend, Alle rechten voorbehouden.


afmelden voor deze nieuwsbrief 

Email Marketing Powered by Mailchimp