Copy
Wordt deze email niet goed weergegeven? Bekijk hem in je browser.

De praktijk is weer open 

Per 1 november gaat de praktijk (gefaseerd) weer open. Dus wil je een afspraak maken, je bent van harte welkom! Ook is er weer ruimte voor nieuwe patienten!

De afgelopen maanden hebben vooral in het teken gestaan  van 'het kleine'. Op 25 april is onze prachtige dochter Milou geboren! De hele zomer hebben wij haar in alle rust kunnen leren kennen en hebben wij samen kunnen zijn met onze lieve meisjes. Wat zijn die eerste uren, dagen, weken en maanden toch speciaal!

Met deze nieuwsbrief hoop ik je te inspireren! En mocht jij -net als ik- ook zin hebben om met de herfst en de winter in het vooruitzicht weer extra aandacht aan je gezondheid te besteden, dan zie ik je graag binnenkort!

Warme groet,

Simone Ardesch
Wil je een afspraak voor een persoonlijk advies, klik dan hier!


Fit en blij in de herfst

Buiten vallen alle blaadjes weer van de boom en de dagen worden korter. Voor veel mensen een periode waar vermoeidheidsklachten en somberheid op de loer liggen. Gelukkig biedt de natuur allerlei mogelijkheden om je fit en blij te houden, ook in de herfst en winter. Krijg jij voldoende  vitamines en mineralen binnen om je eigen afweersysteem goed te laten functioneren? Wil jij weten welke natuurlijke middelen jouw lijf fit kunnen houden? En jouw geest opgewekt en geconcentreerd? Wees welkom voor een 'herfstcheck'!


Buik en afweer

 
Wist je dat 70% van de cellen die betrokken zijn bij ons afweersysteem zich in de darm bevinden? Voor een goed afweersysteem is een gezonde darm dus essentieel. Tekenen van een ongezonde darm zijn: buikpijn, diarree, obstipatie, een opgeblazen gevoel en winderigheid. Steeds meer mensen kampen met deze vervelende klachten. Goed zorgen voor je darmen doe je primair met goede (ontstekingsremmende) voeding. Zo zorg je voor een goede bacteriele balans in je darmen! Daarnaast kan in sommige gevallen zinvol zijn tijdelijk een goed probioticum of andere darmhelende producten te gebruiken.


In de pers


Gisteren bezocht ik een zeer inspirerende boekpresentatie van Oersterk leven. Een nieuw lifestyleboek van Richard de Leth. Oersterk leven biedt een totaalconcept met praktische tips voor een gezonder en gelukkiger leven. Een mooie wens voor de Sint of de Kerstman lijkt me! Om zo het nieuwe jaar oersterk te kunnen beginnen. Op bladzijde 52 vind je overigens het interview van Richard met mij. Veel leesplezier gewenst! Ook via deze link kun je het interview bekijken.

Copyright © 2013 I do Mind, praktijk voor Integrative Medicine, All rights reserved.

Praktijkadres: Deurloostraat 129 HS, Amsterdam

Email Marketing Powered by Mailchimp