Copy
Nu ook praktijkruimte in Heiloo.
View this email in your browser
Lieve mensen,
 
Al bijna 4 jaar begeleid ik mensen bij hoe ze zelf invloed op hun gezondheid kunnen oefenen. Vele mensen hebben zichzelf hierdoor gezonder, vitaler en blijer gemaakt. Het voelt voor mij als een voorrecht hier een bijdrage aan te mogen leveren.
Voor zelfontwikkeling en om de invloed op mijn eigen gezondheid -fysiek en mentaal- te vergroten, heb ik vorig jaar een opleiding tot yogacoach gevolgd. Hierin heb ik geleerd op welke manier je yoga en meditatie in kan zetten bij het behandelen van allerlei aandoeningen. Hoe je je immuunsysteem kan optimaliseren en hoe yoga kan bijdragen aan de behandeling van bijvoorbeeld depressie en kanker. Deze opleiding was een zeer verrijkende ervaring voor mezelf. Daarnaast zie ik nu hoe het ook mijn patienten vooruit helpt.
In deze nieuwsbrief lees je meer hierover. Tevens vind je nieuwe wetenschappelijke inzichten op het gebied van migraine en kanker.

Warme groet,
Simone Ardesch
Nieuw Body Mind Spirit Coaching
Recent wetenschappelijk onderzoek laat zien dat yoga en meditatie een gunstig effect op je zenuwstelsel en op je immuunsysteem kunnen hebben. In deze unieke manier van coachen wordt alles geintegreerd, Body, Mind en Spirit. Ik combineer mijn (medische) kennis over voeding en natuurlijke medicijnen met mijn eigen ervaringen op het gebied van yoga en meditatie (a.s. kundalini, hatha, bikram en vipassana). Zie hier voor meer informatiie
Vitamine B2  voorkomt migraine
Vitamine B2 (riboflavine) blijkt in wetenschappelijke onderzoeken een bijdrage te kunnen leveren aan het voorkomen en behandelen van migraine. Vitamine B2 laat de mitochondrien (de energiecentrales in de cel) goed werken en is een belangrijke stof voor de aanmaak en afbraak van serotonine en melatonine. Suppletie van vitamine B2 kan het aantal en de duur van migraineaanvallen verminderen.
Supplementen bij kanker
De wetenschap richt zich steeds meer op de vraag hoe je bij kanker je eigen immuunsysteem kan optimaliseren, waardoor je eigen afweer meehelpt de kankercellen te vernietigen. Voeding en supplementen kunnen het immuunsysteem sterk beinvloeden. De Belgische bioloog Gabriel Devriendt deelt zijn kennis hierover in 3 youtube filmpjes.
Deel I vind je hier. Dit is deel II  hier en deel III hier. Voor iedere kankerpatient een bron van informatie. Voor een persoonlijk advies kun je een afspraak maken.

“All need for health and healing has been provided by Nature.
The challenge of science is to find it...".
Paracelsus, 16e eeuw

 
Copyright © 2016 I do Mind, praktijk voor Integrative Medicine, All rights reserved

Voor meer informatie zijn mijn website: www.idomind.nl

Praktijkadres: 
Deurloostraat 129 HS, Amsterdam
Kennemerstraatweg 464 kamer 1.06, HeilooMeld je aan voor de nieuwsbrief

Uitschrijven nieuwsbrief | Wijzig instellingen nieuwsbrief 

Email Marketing Powered by Mailchimp