Copy
Amsterdam School for Integrative Medicine & Health
View this email in your browser
Beste mensen,

Als je naar buiten kijkt, dan zie je overal om je heen de prachtige herfstkleuren. Een teken dat we de zomer achter ons hebben gelaten en de winter tegemoet treden. 
Wist je dat de herfst bijzonder geschikt is om een kuur te doen om je lichaam en geest te reinigen? Het 'reset' je systeem zodat je lichaam en geest schoon en vitaal de winter tegemoet kunnen gaan. Je weerstand wordt beter en je hebt minder kans op een 'winterdip- of depressie.

De komende weken staat mijn praktijk in het teken van de Vitaliteits- en reinigings- herfstkuur. Dit is niet zomaar een 'detoxkuur', maar een medische zeer krachtige manier om in 4 fases -40 dagen in totaal- je lichaam te reinigen en vitaal richting de feestdagen te kunnen.

Deze kuur geeft: 
  • meer energie
  • een beter werkend immuunsysteem
  • bescherming tegen stress en somberheid
  • minder hoofdpijn en buikklachten
  • gewichtsverlies bij overgewicht
Tijdens de kuur kun je gewoon eten, wat je anders ook eet. Niets is verboden. Wel is de kans groot dat je lichaam vanzelf andere (gezondere) voorkeuren gaat krijgen tijdens de kuur. 
Deze kuur maakt gebruik van verschillende natuurlijke supplementen. Verderop in de nieuwsbrief lees je er meer over.

De vitaliteits- reiningingskuur vindt plaats onder medische begeleiding. Ik zie (of bel) je in totaal 5 keer in 40 dagen. Tussendoor passen we het programma helemaal aan op jouw individuele situatie. De kosten voor de gehele kuur zijn € 395 inclusief kruidentheeen en maar liefst 5 geneeskrachtige kruidensupplementen (twv € 100,--). Een gemiddeld aanvullend pakket vergoedt ongeveer € 250,--, dus dan blijft er nog € 145,-- eigen bijdrage over. Wat een prachtig cadeau voor jezelf!.
Je kunt je tot 7 november opgeven voor deze 40 daagse herfstkuur! Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij.

Voor nu wens ik jullie een fijn weekend. Voor meer informatie kun je altijd op mijn website kijken of contact met mij opnemen.

Herfstige groet,
Simone Ardesch
Darm-herstel-thee
Tijdens de gehele kuur drink je thee van komijn-, venkel- en korianderzaad. Drie zeer krachtige kruiden. Wist je dat komijn gasvorming in de darmen tegengaat en ontsteking in de darm kan remmen? Venkel kan goed helpen bij een 'spastische darm'. Tevens bevat venkel phyto-oestrogenen, dus super voor vrouwen met hormonale klachten. Van korianderzaad weten we dat het ontstekingen in gewrichten kan remmen. Een mooi trio dus!
Amla-bessen
Poeder van amla-bessen is een ander onderdeel van de kuur. Amla-bessen zijn een van de meest gebruikte geneeskrachtige middelen binnen de Indiase geneeskunst. En niet voor niets. Een amla-bes bevat 20x meer vitamine C dan een sinaasappel. Het werkt sterk ontstekingsremmend, het stabiliseert de bloedsuikerspiegel en verlaagt de bloeddruk. Nieuw onderzoek laat zien dat het de bessen zelfs beschikken over anti-kanker eigenschappen.
Crowdfunding
Vind jij het ook belangrijk dat we artsen opleiden die menselijke, duurzame en betaalbare zorg kunnen leveren? Steun dan onze crowdfunding. Vanaf € 25,-- kun je meedoen via de crowdfundingswebsite Geloof in je Project.
We zijn je super dankbaar. . Wil je meer weten over Integrative Medicine lees dan eens dit artikel. Voor vragen neem gerust contact met me op via simone@idomind.nl of 06-44124067. 
Copyright © 2016 I do Mind, praktijk voor Integrative Medicine, All rights reserved

Voor meer informatie zijn mijn website: www.idomind.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Uitschrijven nieuwsbrief | Wijzig instellingen nieuwsbrief 

Email Marketing Powered by Mailchimp