Copy
Wordt deze email niet goed weergegeven? Bekijk hem in je browser.

 

Beste mensen,

De lente laat zich meer en meer zien en de 'vroege' bomen staan al prachtig in bloei. Een mooi seizoen om iets nieuws  op te starten.

Op 21/22 mei en 11/12 juni organiseert de Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging (NAAV) een basismodule medische acupunctuur in Amsterdam. Tijdens deze 4 dagen opleiding leer je lege artis op een westerse manier acupunctuur toe te passen voor de meest voorkomende aandoeningen. 
De basismodule wordt gegeven door dr. Mike Cummings, medical director of the British Medical Acupuncture Soceity. Zie voor meer info hier. Ik zal er bij zijn!

Verder in deze nieuwsbrief een aantal inspirerende lezingen over kanker. De WHO publiceerde eind 2003 een wetenschappelijk rapport over voeding. Een eindconclusie van dit rapport luidde: ‘We kunnen het kankerrisico met 60-70% verminderen door gezonde voeding, voldoende lichaamsbeweging en niet-roken’. Het onderzoek heeft sindsdien niet stil gestaan! Veel plezier met onderstaande lezingen.


Hartelijke groet,

Simone Ardesch

Kanker en omgeving

In dit tedx filmpje legt Israelische onderzoekster Mina Bissell uit dat een kankercel niet altijd uitgroeit tot een tumor. Het wel of niet tot een tumor groeien, is voor een groot deel afhankelijk van de omgeving van de cel.

Zie hier de link naar het filmpje.

Supplementen bij kanker

Er wordt steeds meer wetenschappelijk onderzoek verricht naar de werkzaamheid van supplementen bij kanker. Bioloog Gabriel Devriendt, die in Belgie oncologen opleidt op dit gebied, geeft in deze lezing een mooi overzicht van het onderzoek.
Voor deel I klik hier
Deel II klik hier
Deel III klik hier

Kanker en het zelfhelend vermogen

Henk Fransen, een Nederlandse arts die zich al jaren verdiept in de behandelmogelijkheden bij kanker, legt uit dat je op 5 niveaus kunt werken aan genezing bij kanker.
Klik hier voor deel I. Hier voor deel II. En hier voor deel III.

Copyright © 2013 I do Mind, praktijk voor Integrative Medicine, All rights reserved.

Praktijkadres: 
Deurloostraat 129 HS, Amsterdam
Kennemerstraatweg 464 kamer 1.06, Heiloo

Email Marketing Powered by Mailchimp