Copy

2023: het jaar van de wissel

Het einde van 2022 nadert. Een onvergetelijk jaar voor het stationsproject! We geven een terugblik met de 12 strafste mijlpalen in het project. We wisselen niet enkel van jaar. Ook het oude stationsgebouw werd afgebroken en het nieuwe staat in de steigers. Zelfs in het communicatieteam van Mechelen in Beweging is er een wissel van wacht.

Herbeleef de 12 mijlpalen van het stationsproject 2022!

Het stationsproject blikt vooruit naar 2023

Het oude stationsgebouw is afgebroken, het nieuwe staat in de steigers. Maar om de toegang voor de bus- en treinreizigers én voor alle voorbijgangers vlot en veilig te laten verlopen, wordt het stationsplein tijdelijk heraangelegd. Tegelijk vormen we de mobiliteitsstromen om in de Consciencestraat en de Leopoldstraat. Dankzij de ingebruikname van de Tangent is het op het Koning Albertplein namelijk helemaal niet zo druk meer. 
Lees meer
timeline

Boomaanplanting in putteke winter

Geen kerst-, maar wel 58 loofbomen gingen in december de grond in ter hoogte van het Steenwegpark aan de Brusselseteenweg en de Colomalaan. Vanaf eind november plant de stad Mechelen in totaal 128 bomen aan in de stationsomgeving.
Lees meer

Wissel van wacht
Na 14 jaar als aanspreekpunt voor Mechelen in Beweging gefungeerd te hebben, geeft Rudy Van Camp de fakkel als communicatieverantwoordelijke door aan zijn collega Ninah Van Aelst.
Lees meer
Bouwverlof tijdens de kerstperiode
Tijdens het bouwverlof in de kerstperiode zullen er geen werfactiviteiten zijn tussen 23 december en 9 januari 2023. Ook het Communicatieteam zal niet aanwezig zijn. Bij dringende meldingen of bij gevaar kan je dit steeds melden bij de politie van Mechelen op:
Dringende politiehulp: 
101
Rechtstreeks nummer politiezone Mechelen-Willebroek: 015 464 464
Facebook
Website
Instagram
YouTube
Copyright © 2022 Mechelen in Beweging. Alle rechten voorbehouden.
E info@mecheleninbeweging.be
T 0492 25 55 17

 Wil je wijzigen hoe je deze e-mails ontvangt?
U kunt uw voorkeuren bijwerken of u uit deze lijst afmelden .