Copy
Hartekind Nieuwsbrief oktober 2018
Is deze mail niet goed leesbaar?
Bekijk 'm
hier in je browser.
Ondanks de stromende regen succesvolle Damloop
Op 23 september hebben meer dan 75 hartekanjers HARTgelopen. Door weer en wind liepen zij € 33.180,- bij elkaar. Wat een topprestatie! De opbrengsten worden gebruikt voor het verbeteren van de kwaliteit van leven en vergroten van de overlevingskansen van hartekinderen. Aan alle HARTlopers; hartelijk dank voor jullie inzet!
Wil jij volgend jaar mee lopen om fondsen te werven voor broodnodig onderzoek? Mail dan naar info@hartekind.nl.
Hartekinderen gezocht!
Op 8 november wordt het probleem van aangeboren hartafwijkingen gepresenteerd aan de landelijke pers. Het antwoord op dat probleem wordt gepresenteerd door een unieke samenwerking van alle kinderhartcentra in Nederland.
Tijdens deze bijeenkomst worden ook de uitgangspunten voor de Hartekind Onderzoekscall bekend, alle onderzoekers zijn heel benieuwd naar de uitkomst!

Om de impact van hartafwijkingen zichtbaar te maken, zijn voorafgaand aan de bijeenkomst, zo veel mogelijk hartekinderen nodig. Samen wordt in het Vondelpark een foto gemaakt en een vindt een uniek optreden plaats met onze ambassadeurs van ZO! Gospel Choir.
Wil jij je als hartekind aanmelden? Mail dan naar Nicky voor meer informatie.
Inschrijven voor de bijeenkomst kan hier. Iedereen is welkom!
Amsterdam Light Walk 2018: wandel je ook mee?
Voor de 2e keer lopen we met een groep Hartekind-wandelaars mee bij de Amsterdam Light Walk! Houd jij van wandelen en wil je fondsen werven voor het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen? Doe dan mee aan de 10 km Amsterdam Light Walk. Je loopt langs de mooiste lichtkunstwerken, liefst zelf ook als een wandelend lichtobject ;-) Kijk hier voor meer informatie.
'Ontwikkeling van kinderen met een hartafwijking', WKZ Utrecht
Op 6 oktober heeft de onderzoeksbijeenkomst plaats gevonden in het WKZ in Utrecht. Het thema van de bijeenkomst was ‘Ontwikkeling van kinderen met een aangeboren hartafwijking’. Centraal stond het belang van onderzoek, verschillende onderzoeksresultaten en de manier waarop wij samen het verschil kunnen maken voor kinderen met een hartafwijking door fondsen te werven.
Wil je graag de uitkomsten weten? Stuur ons een mail en je ontvangt de presentaties van deze bijeenkomst.
Vooruitblik Hartekindweek 2019
De uitdaging is om landelijke bekendheid te creëren voor de impact van hartafwijkingen bij kinderen en van Hartekind een landelijk bekend goed doel te maken. Daarom wordt op 14 februari als onderdeel van de Hartekindweek een landelijke Hartekind Campagne ingezet om op een ludieke manier fondsen te werven én bekendheid te creëren voor het probleem. Jouw hulp is daar keihard bij nodig. Of je op 14 februari nu een uurtje of een hele dag te tijd hebt, alle hulp is welkom! De komende maanden volgt veel meer informatie over deze unieke dag. Wil jij helpen in jouw stad of dorp? Stuur ons dan nu alvast een mail met de tekst Ik wil graag helpen bij de landelijke campagne op 14 februari 2019!’.
Weissensee
Het Hartekind schaatsteam doet ook in 2019 weer mee aan de Weissensee in Oostenrijk! Inmiddels hebben meer dan 20 schaatsers zich aangemeld voor deze monstertocht. Staat deze tocht al jaren op jouw ‘bucketlist’ en wil je het nu echt een keer gaan doen? Of twijfel je misschien nog, maar wil je wel ervaren hoe leuk het is? Kijk dan hier of kom naar één van de clinics. Mail ons voor meer informatie.
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Instagram
Copyright © 2018 Stichting Hartekind, All rights reserved.