Copy
Hartekind Nieuwsbrief Augustus 2019
Is deze mail niet goed leesbaar?
Bekijk 'm
hier in je browser.
De zomervakantie is (bijna) voorbij en uiteraard zijn we bij Stichting Hartekind alweer druk met alle activiteiten voor de komende maanden. Daarom een update over de komende evenementen en een terugblik op de succesvolle collecteweek!
Collecteweek 2019 en 2020
In de week van 1 tot en met 6 juli was het de Landelijke Hartekind Collecteweek. In deze week zijn ruim 500 vrijwilligers langs de Nederlandse deuren gegaan om fondsen te werven voor hartafwijkingen bij kinderen. In totaal is er € 48.780,22 opgehaald met deze collecte. Dat is meer dan de afgelopen jaren!
Lijkt het je leuk om volgend jaar ook te helpen tijdens de collecteweek? Dat kan! De collecteweek 2020 vindt plaats van 28 juni t/m 4 juli. Stuur even een mailtje naar info@hartekind.nl met daarin aangegeven of je collecte-coördinator wilt zijn of liever alleen wilt collecteren.
HARTlopers gezocht!
Op zondag 22 september loopt Stichting Hartekind voor het negende jaar mee tijdens de Dam tot Damloop. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder.
We hebben nog startbewijzen te koop, dus mobiliseer al jouw collega’s, vrienden en/of familie en loop samen deze bijzondere loop! Speciaal voor groepen is er een leuke actie: bij deelname met 5 personen is het 5e kaartje de helft van de prijs en bij deelname met 10 personen is het 10e kaartje GRATIS. Mail naar info@hartekind.nl voor deze speciale aanbiedingen!
Informatie en inschrijven Hartekind Dam tot Damloop 2019
Kick-off Weissensee 2020
Ook in 2020 schaatst er weer een team van Stichting Hartekind de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Je kunt de 50, 100, 150 of de ultieme afstand van 200 km afleggen. Een unieke ervaring en een bijzonder evenement om sponsorgeld op te halen voor levensbelangrijk onderzoek! Is dit een bucketlist item, maar wil je graag eerst wat meer informatie voor je je opgeeft, doe je mee en wil je graag de andere deelnemers ontmoeten of twijfel je nog en wil je meer informatie van (oud)deelnemers? Kom dan op 4 september naar de kick-off bij Van der Valk De Bilt. Geef je vooraf even aan of je komt? Dat kan via: https://www.hartekind.nl/evenementen/kick-off-weissensee-2020.
Businessclub bijeenkomst
Op 29 oktober 2019 komt de Hartekind Businessclub bij elkaar in het het bijzondere pand van Arval - BNP Paribas Groeup in Houten. Alle hartevrienden, sponsoren, vrijwilligers, artsen, ouders, partners en andere geïnteresseerden genieten van een prachtig programma. Het doel? De (zakelijke) beweging vergroten en geïnspireerd raken om samen nog meer fondsen te werven voor onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen. Stichting Hartekind is Arval en Hartekind Businessclub lid Marien Kreuger enorm dankbaar voor het gastheerschap voor deze bijzondere bijeenkomst. Het zou fantastisch zijn jou daar die avond te ontmoeten! Kijk hier voor meer informatie of om je aan te melden.
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Instagram
Copyright © 2019 Stichting Hartekind, All rights reserved.