Copy
Hartekind Nieuwsbrief Oktober 2019
Is deze mail niet goed leesbaar?
Bekijk 'm
hier in je browser.
Verhuizing
Stichting Hartekind is verhuisd! Per 1 oktober zitten wij in Amstelveen aan de Professor W.H. Keesomlaan 12.
FUTURE Study
Stichting Hartekind heeft € 500.000 toegekend aan een driejarige studie om beter zicht te krijgen op de hartafwijking bij nog niet geboren kinderen met een hartafwijking. Het onderzoek richt zich op de toepassing van de nieuwste MRI-technieken, waarmee 3D beelden gemaakt kunnen worden van het babyhart zonder gezondheidsrisico’s voor moeder en kind. Door de gedetailleerde informatie kunnen specialisten hopelijk de operatie na de geboorte beter voorbereiden en is de verwachting dat ouders veel concreter geïnformeerd kunnen worden. Ook wordt met deze nieuwe MRI-techniek onderzoek gedaan naar het ontstaan van eventuele hersenschade.
Dam tot Damloop
Met het herfstweer van de afgelopen tijd is het misschien lastig voor te stellen, maar op zondag 22 september was het zo warm dat de Dam tot Damloop deels afgelast moest worden. Gelukkig zijn alle Hartekind lopers op tijd gestart en heeft iedereen de finish gehaald. Een super prestatie! Daarnaast hebben deze topppers samen het bedrag van €15.760 opgehaald! Lijkt het jou leuk om in 2020 ook mee te lopen in het Hartekindteam? Dat kan! Geef je nu alvast op via info@hartekind.nl om zeker te zijn van een startbewijs.
Chocoladeletters
Op 5 december is het weer Sinterklaas. Reden genoeg om medewerkers, collega’s, vrienden en familie op een lekkere chocoladeletter te trakteren. Nog beter natuurlijk als je met deze chocoladeletters meteen het goede doel steunt! De speciale Hartekind chocoladeletters zijn in onze webshop te koop en kosten €5 per stuk. Help jij mee om alle chocoladeletters te verkopen?
Weissensee
Op 24 januari 2020 is het zover, dan gaat een team schaatsers de Alternatieve Elfstedentocht schaatsen op de Weissensee om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek. Staat deze bijzondere uitdaging al een tijd op jouw bucketlist, maar ben je er nooit aan toe gekomen om deze uitdaging aan te gaan? Schrijf je dan nu in om met ons team mee te schaatsen! Je hebt nu nog genoeg tijd om je goed voor te bereiden en mee te doen aan de leuke clinics die vanuit Hartekind georganiseerd worden!
 
Laat je alvast inspireren door deze prachtige video die door
één van de deelnemers is gemaakt!
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Instagram
Copyright © 2019 Stichting Hartekind, All rights reserved.