Copy
Hartekind Nieuwsbrief November 2019
Is deze mail niet goed leesbaar?
Bekijk 'm
hier in je browser.
Volgend jaar zal Max Verstappen wellicht geschiedenis schrijven op het Circuit van Zandvoort, maar voor het zover is kan jij als eerste op het vernieuwde circuit racen op je hardloopschoenen!
Hartekind Challenge 2020

Tijdens de Hartekind Challenge 2020 gaan we weer proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen. We halen deze keer onder andere geld op voor de FUTURE Study. Dit jaar zal de Zandvoort Circuit Run in het teken staan van Stichting Hartekind en de Hartekind Challenge. Op zondag 29 maart kan je racen over Circuit Zandvoort, maar dan op je hardloopschoenen! Daarnaast kan je genieten van een hapje en een drankje bij de foodtrucks en zijn er verschillende activiteiten voor de (harte)kinderen.

Circuit Run
Tijdens deze run is geen kilometer hetzelfde! De start vanuit de pitstraat, racen door de scherpe bochten, over de heuvels van het circuit, door de duinen richting het strand en langs de skyline van Zandvoort. Het laatste stuk door het feestelijke dorp waar enthousiaste supporters je met diverse optredens richting de finish brengen, waar de glorieuze finish plaats vindt voor de eretribune. Je kunt kiezen voor de 4 km, de 12 km of de 10 Engelse Mijl (16,1 km). Bij alle afstanden krijg je:
 Een startbewijs
 Een uniek Hartekind hardloopshirt
 Deelname aan de hardloopclinic die vòòr 29 maart georganiseerd wordt
 Kans op een slipcursus bij de BMW Driving Experience (deze wordt onder alle inschrijvingen verloot)
Activiteiten voor de kinderen
Voor de kinderen is er een echte Kids Circuit Run van 900 meter (voor 4 t/m 7 jaar) en van 2,2 km (voor 8 t/m 12 jaar). Alles mag in eigen tempo gedaan worden en uiteraard zorgt Hartekind ervoor dat ook kinderen die minder ver kunnen lopen de finish op een bijzondere manier zullen halen! Als je meedoet aan deze run, krijg je niet alleen een startbewijs, maar ook een uniek Hartekind shirt en mag je een rondje meerijden op de BMW Driving Experience!
Meer informatie over de Circuit Run en de Kids Run? Klik hier!
FUTURE study
Om een betere diagnose te kunnen stellen van de hartafwijking kan na de 20-weken-echo een MRI gemaakt worden bij nog niet geboren kinderen met een hartafwijking. Met de nieuwste technieken is het mogelijk een 3D-beeld te maken van het hart en de grote bloedvaten, zonder moeder en ongeboren kind te belasten met straling. Hiermee komt voor specialisten meer gedetailleerde informatie beschikbaar voor de uit te voeren operatie. Ook ouders kunnen zo beter geïnformeerd worden en een betere uitleg krijgen over de gezondheid van hun nog niet geboren kind. Deze nieuwe 3D-techniek is een doorbraak van de foetale MRI op het gebied van het hart en grote bloedvaten.
Zien we jou straks op de plek waar binnenkort ook de snelste auto's ter wereld zullen strijden tijdens de Formule 1?
Geef je snel op en volg het evenement op Facebook om niks te missen!
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Instagram
Copyright © 2019 Stichting Hartekind, All rights reserved.