Copy
Hartekind Nieuwsbrief - Februari 2017
Is deze mail niet goed leesbaar?
Bekijk 'm
hier in je browser.

Hartekind Weissensee 2017

Wat was het weer een geweldig evenement in Oostenrijk! Met 22 schaatsers ging het Hartekind team alweer voor het zesde jaar van start op de Weissensee. Allemaal met hetzelfde doel: zoveel mogelijk geld bij elkaar schaatsen voor onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. En dat is zeker gelukt. Ze hebben het prachtige bedrag van bijna €35.000,- opgehaald. Alle schaatsers HARTelijk dank voor deze enorme prestatie!

Hartevader Ron en zijn zoon Corné hebben behalve de hoogste opbrengst ook nog de meeste publiciteit behaald door een item bij Hart van Nederland. Wat een prachtige promotie voor Hartekind. Veel dank!

Wil je ook graag mee schaatsen volgend jaar? Geef je dan nu alvast op via mail!

Klik hier om het Hartekind Weissensee 2017 filmpje te bekijken!

Hartekindweek

Van maandag 13 t/m zaterdag 18 februari is de allereerste Hartekindweek!

Deze week staat helemaal in het teken van landelijke aandacht voor aangeboren hartafwijkingen bij kinderen en Stichting Hartekind. Social Media

Wij hebben een filmpje gemaakt met hartekinderen in de hoofdrol. Daaruit blijkt hoe impactvol het leven met een aangeboren hartafwijking is. Dit filmpje zullen wij in de Hartekindweek op onze Facebookpagina plaatsen met de oproep om het zo veel mogelijk te delen. Ook zullen er filmpjes van kindercardiologen geplaatst worden. Delen? Heel graag! 

Jouw hulp is van cruciaal belang. Hoe fantastisch zou het zijn als het in de media groots opgepakt gaat worden, zodat we Stichting Hartekind écht op de kaart kunnen zetten?!

Hou tijdens de Hartekindweek onze Facebookpagina in de gaten en doe mee!

Hartekind Businessclub 

Tijdens de Hartekindweek zal op dinsdag 14 februari de Businessclubavond plaats vinden, een speciale Valentijnsavond voor ondernemers die Hartekind een warm hart toe dragen. Lees hier meer over de Hartekind Businessclub.

Kick off Hartekind Challenge

Op zaterdag 18 februari is in The Beach (Aalsmeer) de kick off van onze Hartekind Challenge.

We gaan dan alvast oefenen in het zand met een mini obstacle run en uiteraard hoor je ook alles over ons evenement in de zomer. Het belooft een super leuke middag te worden, dus geef je op via: info@hartekind.nl.

Uiteraard ben je ook van harte welkom om een eigen actie te houden tijdens de Hartekindweek. We horen dit dan graag.

Onderzoek 

De meest voorkomende aangeboren hartafwijkingen zijn tegenwoordig goed operabel en de overlevingskansen zijn enorm verbeterd. Maar er zijn nog zoveel dingen die we niet goed begrijpen. Hoe ontstaan aangeboren hartafwijkingen? Waarom krijgen sommige kinderen last van ernstige hartfalen of hartritmestoornissen na een operatie? Moeten alle pasgeborenen in Nederland gescreend worden op kritische aangeboren hartafwijkingen (POLAR study)?
Onderzoek hart nodig!

Bekijk hier welke onderzoeken Hartekind financiert.

Hartekind Challenge

Dit jaar zet Hartekind voor het eerst een geheel eigen evenement neer op het strand van Wijk aan Zee (Noord-Holland). Het evenement genaamd ‘de Hartekind Challenge’ vindt plaats op: zaterdag 24 juni 2017.

Voor de Hartekind Challenge nodigen we alle (harte)kinderen in Nederland uit om in actie te komen tijdens de mini obstacle run. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom om mee te doen. 

Voor volwassenen zal er daarnaast ook een uitdagend hardloopparcours uitgezet worden over het strand/door de duinen van Wijk aan Zee. Je kunt je opgeven voor 2 afstanden, 5 en 10km.

Meld je aan: info@hartekind.nl.

Klik hier voor meer info over de Hartekind Challenge 2017!
Stichting Hartekind Weissensee 2017
Bekijk hier de video van het Hartekind Schaatsteam 2017!
We houden je graag regelmatig op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Hartekind. 

Wil jij je persoonlijke verhaal delen in onze nieuwsbrief of op de site? Dan kun je dat via info@hartekind.nl doorgeven.
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Stuur deze nieuwsbrief door
Copyright © 2017 Stichting Hartekind, All rights reserved.

voeg ons aan je adresboek toe
uitschrijven
e-mailgegevens aanpassen