Copy
Hartekind Nieuwsbrief Mei 2019
Is deze mail niet goed leesbaar?
Bekijk 'm
hier in je browser.
Kom in actie voor alle hartekinderen in Nederland!
Op zaterdag 15 juni vindt de derde editie van de Hartekind Challenge plaats. Tijdens dit spetterende evenement kun jij in actie komen om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen. Alle opbrengsten worden gebruikt voor het financieren van projecten binnen onze landelijke onderzoeksagenda. Kom jij ook samen met het hele gezin en al jouw vrienden op 15 juni?
Informatie en inschrijven Hartekind Challenge 2019
Superheldenparcours (3-10 jaar)
Ben jij fan van Superman, Prinses Elsa, Batman of een andere superheld? Heb jij altijd al een echte superheldendiploma willen halen? Dan is dit jouw kans! Kom verkleed als jouw superheld en doe mee aan het superheldenparcours. Als superheld moet je natuurlijk over verschillende skills beschikken, zoals het stoer op een foto staan of het vervoeren van kostbare juwelen. Daarnaast vragen we elke superheld om sponsorgeld op te halen voor het belangrijke onderzoek om de kwaliteit van het leven van Hartekinderen te verbeteren. Doe jij ook mee?
Escape the park (10-18 jaar)
Voor de tieners is er een escaperoom op locatie. Ben jij goed in het oplossen van raadsels, dan moet je hier zeker aan meedoen! Gewapend met een tablet ga je in teams diverse vragen en opdrachten beantwoorden, raadsels oplossen en clues vinden om als winnaar uit de strijd te komen. Jullie verplaatsen je door de omgeving, activeren vragen door over de aangegeven GPS-punten te lopen en proberen zoveel mogelijk punten te scoren! Je kunt je alleen of samen opgeven. Wil jij graag met een team meedoen, laat dit dan even weten bij de opmerkingen, dan gaan wij proberen om jullie als team in te delen. We vragen alle tieners om naast deze escape skills ook hun sponsor skills in te zetten om geld op te halen voor belangrijk onderzoek naar hartafwijkingen. Doe je mee?
Hardlopen (volwassenen)
Houd jij van hardlopen of wil je trainen voor een bijzonder doel? Doe dan mee met het hardloopparcours van de Hartekind Challenge. Je kunt kiezen uit 5 of 10 km door het park van Kasteel Groeneveld. Bij de inschrijfkosten zit een speciaal Hartekind Hardloopshirt inbegrepen. Mocht je het leuk vinden om dit als een sponsorloop te zien en geld op te halen, dan is dit uiteraard meer dan welkom. Het is echter geen voorwaarde bij de inschrijving. Schrijf je hier in!
Foodtruck festival
Naast de activiteiten is er ook een gedeelte van het park omgetoverd tot foodtruckfestival. Hier kan je genieten van heerlijke gerechten en verkoelende drankjes. Aangevuld met de nodige entertainment. Uiteraard gaat een gedeelte van de opbrengst hiervan ook weer naar Stichting Hartekind. Dit gedeelte is vrij toegankelijk. Kom dus met iedereen die je kent en beleef een hele leuke dag op 15 juni!
Als bedrijf iets doen?
Wil jij met jouw bedrijf iets doen voor de Hartekind Challenge? Dat kan! Natuurlijk ben je met al het personeel van harte welkom tijdens het Foodtruck Festival. Daarnaast lees je in deze brochure de mogelijkheden om als bedrijf de Hartekind Challenge te ondersteunen. Gewoon doen!
Meer informatie over de Hartekind Challenge 2019
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Instagram
Copyright © 2019 Stichting Hartekind, All rights reserved.