Copy
View this email in your browser

Lieve allemaal,

Er zijn weer hoop dingen gebeurd bij Our Home: een eerste Our Home huwelijk, een vervelend ongeluk en de dagelijkse romplslomp gaat ook gewoon door. Daarom weer eens tijd voor een update.

Ai ai ai, een ongeluk schuilt in..


Rajesh (23) is een ontzettende creatieveling die hard aan de weg timmert voor een kunstenaarsbestaan. Hij maakt prachtige schilderijen. Naast het schilderen is hij bezig met een studie in Mysore.

Tijdens een paar dagen vrij die Rajesh bij Our Home spendeerde was hij bezig met een aquarium bouwen voor de kleine kinderen. Met de zaag heeft hij zichzelf ernstig verwond. Twee vingers waren volledig doorgezaagd. Hij is geopereerd en heeft een aantal dagen in het ziekenhuis gelegen. Gelukkig is Rajesh terug bij Our Home, maar we weten nog niet of hij zijn vingers weer volledig zal kunnen gebruiken. Hij is zelf heel optimistisch.

Rajesh had zich erg verveeld in het ziekenhuis, dus alle kinderen hadden een cricketmatch georganiseerd bij terugkomst om het op te vrolijken! Op de ene foto zie je Rajesh van het veld bij de school naar zijn bed getild worden.

Het eerste Our Home huwelijk!

Sudha (24) is eind 2015 met Manu getrouwd. Het was een lange zoektocht voor Sudha. Weinig mannen hadden haar interesse. Sudha heeft een ontzettend gevoel  voor humor en dit vond ze niet terug in een hoop anderen.

Maar in de dolkomische Manu (als we Our Home mogen geloven) heeft ze een gelijke gevonden. Na een tijdje daten Indian style heeft Manu haar ten huwelijk gevraagd.  

Een huwelijk in India wordt vaak op een heel andere manier benaderd dan wij hier gewend zijn. We zijn dan ook heel blij dat Avi en Chacko haar de ruimte en tijd hebben gegeven om zelf een keuze te maken. Al hadden we natuurlijk niets anders van hen verwacht.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website
Happy Holi!

Afgelopen week was het Holi in India. Hindoes vieren Holi om het einde van de winter te vieren. Ze vieren de overwinning van het goede op het kwade. Hoewel Our Home en Kerala in het algemeen niet hindoeistisch is, schroomt Chacko niet om de kinderen mee te laten doen met deze vrolijke feestdag.
Bincy is afgestudeerd!

Hoera, hoera! Bincy is afgestudeerd als zuster en kan op zoek naar een baan in het ziekenhuis. We zijn ontzettend trots op haar en zo blij met deze prestatie. Bincy heeft mede dankzij jullie steun haar studie kunnen doorlopen! We hopen dat er nog heel veel kinderen volgen die hun diploma’s gaan halen.
Huisdieren van Our Home

De kat van Our Home is overleden. Christian en Samson hebben voor een waardig afscheid gezorgd.
Jaarverslag // Jaarrekening
Vanwege onze ANBI-status zijn wij verplicht om ons jaarverslag en jaarrekening te publiceren op de website. Dit doen wij natuurlijk met liefde. Je kunt de jaarplannen en jaarrekeningen terug vinden op onze website vanaf 1 april.

U "mag" weer aangifte doen
STAAL heeft een ANBI-status.  Ben je nog niet begonnen aan de aangifte? Kijk dan of je jouw gift aan ons aftrekbaar is.
Copyright © 2016 Stichting Staal, All rights reserved. U ontvangt de nieuwsbrief van Staal omdat u een vaste donateur bent van Staal, eenmalig hebt gedoneerd of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp