Copy
View this email in your browser

Lieve allemaal,

Hopelijk hebben jullie genoten van de heerlijke zomer op vakantie of hier. Wij waanden ons af en toe in India met de moessonregens die we in Amsterdam te verduren hadden. Daarom weer een kleine update over het reilen en zeilen bij Our Home.

Oude meisjeshuis dat we nu willen inzetten voor de school.
De school groeit
Eind vorig jaar zijn de meiden naar een nieuw gebouw verhuisd. Nu willen we het oude meisjeshuis inzetten om er een computerzaal van te maken en de bibliotheek naar terug te verplaatsen. Deze staat nu in een ander gedeelte van de school. Aankomend jaar willen we dan ook een computerzaal realiseren. De computerzaal kan net als de bibliotheek breed in worden gezet. Niet alleen voor de school, maar ook voor de community rondom Our Home.
Nieuwe donateurs
Bij Our Home is het nieuwe schooljaar alweer van start gaan. Dat betekent nieuwe boeken, uniforms, studiegeld en alles wat daar bij komt kijken! Gelukkig hebben we weer nieuwe mensen kunnen enthousiasmeren voor STAAL. Het blijft super om te zien hoe de stichting beetje bij beetje blijft groeien.
Van de Good Shepherd naar de middelbare school
De meeste kinderen zijn alweer begonnen op de Good Shepherd.
Voor sommige kinderen is dit jaar het moment aangekomen om naar een nieuwe school te gaan. De Good Shepherd, waar wij ook les hebben gegeven gaat tot en met onze 1e klas. Dus de beruchte overgang naar de middelbare is ook dit jaar volop aanwezig in Our Home. De meiden kijken niet alsof ze er echt zin in hebben, maar dit is wel de Indiase foto-look ;)
Toekomstplannen
Het aankomende jaar gaan we samen met Chacko en Avi nog meer werken aan onafhankelijkheid, zowel op het gebied van eten en de school. Daarnaast willen we gaan kijken de komende tijd naar het breder maken van de school, door bijvoorbeeld een computerzaal te maken waar ook de buurt gebruik van kan maken.
Als er weer leuke projecten op komst zijn geven we jullie uiteraard weer een update.
Zomerselfies
Hoewel de zomervakantie bij Our Home alweer voorbij is, konden we jullie wat zomerpret foto’s natuurlijk niet onthouden.
De bomen van STAAL
Afgelopen jaar toen we bij Our Home waren zijn er mede dankzij jullie heel wat planten en bomen bijgekomen. En het werpt letterlijk zijn vruchten af! Kosten voor groenten en fruit gaan maandelijks omlaag, omdat er nu van alles op het terrein groeit. Komkommers, kokosnoten, bananen en onherkenbare, doch eetbare grote groene ballen.  Al met al een investering waar wij als stichting erg trots op zijn!
Is ze in Tibet? In Nepal? Nee het is mama Avi voor het meisjeshuis!!
Kerst ???!!
Hoewel het nog zomer is, willen we dit jaar proberen weer een mooie kerstactie op touw te zetten. Mochten er initiatieven op jouw werkgebied zijn, waar je STAAL mee kan helpen, schroom niet om dan contact met ons op te nemen.
Copyright © *|2015|* *|Stichting Staal|*, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp