Copy
Beste <<Voornaam>>,
Het boek is klaar en het eerste boek wordt op 26 augustus gepresenteerd. Heb jij het boek besteld en betaald? Dan ontvang je het in de eerste week van september.

Dit is een tussentijds berichtje van Schilder een verhaal/Waar lopen de schapen? In deze zomermaanden verschijnt er geen nieuwsbrief. Alleen dit bericht over het boek.

Liefs,
Margo
Nieuwsbrief op de site

Verder in deze e-mail:

Als een tekst groen gekleurd is, dan is dat een link. Naar een relevante blog of een formulier.
Boekenfeestje
Op 26 augustus wordt het eerste boek aangeboden. Aan wie is nog even een verrassing. We vieren het met familie, vrienden, herders en van alles daarom heen. Als je erbij wilt zijn, laat dat dan even weten .


Preview
Als je alvast wilt zien hoe het boek er uitkomt te zien, dan kan dat. De zes eerste bladzijden van het hoofdstuk Uitwaaien in de Loonse en Drunense duinen kun je downloaden vanaf de site: preview.
Foto's uit het boek
Als je wilt kun je de foto's uit het boek apart bestellen. Enkele foto's zijn nu al als ansichtkaart verkrijgbaar. De kaarten kosten los € 1,- en per set van 4 € 2,50 Exclusief portokosten.

Willen jullie helpen?
Ken je mensen die gek zijn op schapen of wandelen in de natuur? Dat zijn de lezers van dit boek. Stuur ze deze e-mail of wijs ze op de site Waar lopen de schapen?, Facebook of twitter. Commentaar en delen is altijd fijn!
Wil je op de hoogte gehouden worden over het boek? Lees mee op het blog, like en volg de Facebookpagina of abonneer je op deze nieuwsbrief.
Voor € 24,50 (excl. verzendkosten) kun je het boek
nu al kopen.

Deze e-mail krijg je omdat ik je ken en denk dat je dat leuk vindt. Klopt dat niet? Excuses daarvoor.

Alles in deze e-mail mag je gebruiken en verspreiden, mits je de bron vermeldt en een link naar mijn website: '
www.margovonk.nl' opneemt.

Het adres:
Margo Vonk
Zoetendaal 22-24
Buren (Gld), 4116 BM
Netherlands

Add us to your address book


Schrijf je in

Schrijf je uit    Verander je gegevens


Email Marketing Powered by Mailchimp