Copy
Nieuwsbrief op de site
 
Beste <<Voornaam>>,
En dan is het alweer juni
Het lijkt wel al een beetje zomer, want overal worden er feestjes georganiseerd rond het schapenscheren. Ze mogen de jas weer uit! En wij gelukkig ook.

De zomer is begonnen als je per ongeluk bij een ijssalon uitkomt in plaats van je kantoor - Loesje

Geniet van de kleurrijke verhalen van deze maand:
Wanneer komt ie nu eindelijk?
Het is best moeilijk om een perfect boek te maken. De laatste foutjes worden eruit gehaald, de foto's bijgewerkt, er is al een ISBN: 978-90-823882-0-6 ... nog even en het kan echt naar de drukker. Elke dag komen er nieuwe bestellingen binnen voor het boek. Echt fijn dat veel mensen het boek nu al bestellen. Bedankt voor de support en het vertrouwen. Kijk vooral even naar de preview als je niet meer kunt wachten.

Ik ben echter niet snel tevreden. Ik hoop dat jullie ook deze nieuwsbrief onder je vrienden willen verspreiden, zodat meer mensen het boek
'Waar lopen de schapen?' leren kennen. Ken je mensen die gek zijn op schapen? Dat zijn de lezers van het boek. Stuur hen deze e-mail of wijs ze op de site van Waar lopen de schapen?. Lees ook mee op Facebook, en reageer op de berichtjes die je aanspreken. Dat werkt enorm om de kring van lezers te vergroten. En hetzelfde geldt natuurlijk voor Twitter hem rond. Retweeten is altijd fijn!


Als een tekst groen gekleurd is, dan is dat een link naar een relevante blog of een formulier van mij. De paarse linkjes gaan naar andere sites, bijvoorbeeld naar de herders. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief Jaargang 2, nummer 6.

De zomer begint tussen de wol.

De zomerse temperaturen in juni brengen mij helemaal van mijn á propos. De zomer begint toch pas op 21 juli? De schaapscheerders maken nu overuren om de schapen een nieuw kapsel te geven. Ze kunnen de wol goed missen. Ik raad je aan om een keer langs te gaan bij zo'n echt ouderwets feestje. Met een beetje geluk is er ook nog van alles te leren over wat je met de wol allemaal kan doen. Je zou zomaar tegen een nieuwe hobby aan kunnen lopen.

Op vaderdag, 21 juni, lees ik voor uit het boek in Gouda. Iedereen is welkom om even mee te genieten met de verhalen van en over herders.

De komende maanden schilder ik regelmatig met kinderen buiten: kriebelbeestjes en schapen.

Zin in een wolfeestje?
Dit seizoen gaan de jassen van de schapen massaal uit. Zelfs de Drentse heideschapen in Buren zijn geschoren en de vachtjes zijn dit keer ook te koop. De meeste herders maken van het scheren een feestje. Bijvoorbeeld in 'Joure onder de wol'. Er staat een lijstje op mijn website, maar echt volledig is de lijst niet- er komen steeds weer nieuwe grote en kleine evenementen bij. Dit weekend is het Textielfestival in de Weerribben met heel veel workshops. Op vrijdag is de beoordeling en de prijsuitreiking van het mooiste schaap. En wat denk je dat ze allemaal kunnen winnen??????

Een
lijst van (bijna) alle schapenfeestjes vind je op de website.
Voorlezen in Gouda
In Haarlem heb ik voorgelezen bij Gluren bij de Buren en het was verrassend hoe enthousiast mensen reageerden. Het komt blijkbaar niet meer zo vaak dat iemand echt voorleest als je ouder wordt. Maar ook de jongste luisteraar genoot van het luisteren. Het mooiste geschenk was een e-mail toen ik thuis kwam: 'Annika weet nu wat ze later wil worden: herder!'
Op vaderdag, 21 juni, lees ik voor in Gouda in de Jeruzalem kapel. Iedereen is welkom. De informatie vind je
hier.
Ook meeluisteren? Dat kan 
hier.
Joure en wol
Een paar schaapjes op een plankje en verder heel veel wol bij Joure onder de Wol.
Kriebelbeestjes
In augustus schilderen kinderen uit Zeist kriebelbeestjes op de Walkart.
Samenwerking tussen de
Boswerf en Huiswerk Buren.
Weerribben
Een prachtig weekend vol met textielschaapjes. Vrijdag 5 juni ben ik bij de prijsuitreiking.
Het boek Waar lopen de schapen? is een van de prijzen!
Schaapjes
Op de Dag van de wol schilderen kinderen schaapjes.
Ja, ik wil
Als je het boek wilt kopen, dan kan dat.
Druk op de
Ja-button
.

 
Wil je op de hoogte gehouden worden over het boek? Lees mee op het blog, like en volg de Facebookpagina of abonneer je op deze nieuwsbrief.

Heb je een leuk idee om het boek te promoten? Of een plek om het boek te presenteren? Laat het me weten. Ik ben blij met alle hulp, suggesties en tips. Je kunt me e-mailen of op deze nieuwsbrief reageren.
 
Ik stuur één keer per maand een bericht over schrijven en schilderen. Ik hoop dat het je inspireert! Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven of omdat ik je ontmoet hebt en denk dat het je aanspreekt. Verkeerd ingeschat? Geen probleem. Je kunt je hieronder uitschrijven.
Alles in deze nieuwsbrief mag je gebruiken en verspreiden, mits je de bron vermeldt en een link naar mijn website: 'www.margovonk.nl' opneemt.

Het adres:
Margo Vonk
Zoetendaal 22-24
Buren (Gld), 4116 BM
Netherlands

Add us to your address book


Schrijf je in

Schrijf je uit    Verander je gegevens

Als je geen berichten meer wilt ontvangen, schrijf je dan uit door te klikken op bovenstaande link (schrijf je uit).

Email Marketing Powered by Mailchimp