Copy
Nieuwsbrief op de site
Lekker lezen in het zonnetje. Over herders of over schilderen. Het kan beide!
Geniet er van, liefs,
Margo

Nieuwsbrief Jaargang 3, nummer 5.

Genieten van verhalen

Er zijn zoveel mooie verhalen te vinden. Zo schrijft James Rebanks over zijn Schotse schapen zo boeiend dat hij al meer dan 70.000 volgers heeft op twitter. Maar in Nederland is er ook genoeg moois te vinden. Lees bijvoorbeeld de blog van Ruth - als herder in opleiding en tekstschrijver laat ze je de ontberingen echt meebeleven.

Schilderen staat even enorm in de aandacht. Allereerst een aanbieding voor
moederdag. Ze heeft alles al wat ze wil - dus ga lekker samen iets leuks doen! Je kunt in Geldermalsen op 18 mei een workshop volgen of zelf een afspraak maken. En als je het nu liever thuis zelf wil proberen - vraag dan mijn gratis boekje met tips aan.

Lekker buiten bezig - blog Ruth Belder
In het najaar van 2015 ging in Nederland de eerste officiële vakopleiding tot schaapherder van start. Door vergrijzing zou in de komende jaren een tekort aan schaapherders ontstaan terwijl de vraag naar schapenbegrazing vanuit overheids- en natuurbeheerorganisaties alleen maar toeneemt.

Lees het verhaal van Ruth Belder verder op de site.
Het is echt niet moeilijk. Zeker niet als je iets schildert dat je leuk vindt. Probeer het gewoon. Met mijn boekje met tips heb je zo een vrolijk wulps vrouwtje op het doek.
Wil jij ook graag je huisdier op het doek? Die vrolijke snuit wil je voor eeuwig vastleggen.

Ik leer het je.
Ik doe het voor je.

Het kan allebei! 
Cadeautip
Wil je iets bijzonders voor je moeder? Geef een workshop cadeau. Mam mag gratis mee als je met vier mensen een workshop afspreekt in mei.
Probeer een wulpse vrouw op het doek te zetten! Op 18 mei geef ik in Geldermalsen bij Van Alles Wat twee keer een workshop.
Er is nog plek.

Geef je op!
Kinderen van 6 tot en met 16 zijn welkom. Schilderen met een thema of gewoon een beetje oefenen met verf. Uitproberen kan al voor € 5,00. Neem contact op voor meer informatie.
Schilderen op een van de mooiste plekjes in de Betuwe.
Op de Kortenhof is voldoende plek om te vergaderen en te schilderen. Wat mij betreft de ideale plek om Betuws fruit te schilderen.
Het boek is klaar en verkrijgbaar via de site. Verhalen over herders en hun activiteiten vind je ook op de site. Meer weten? Lees mee op het blog, like en volg de Facebookpagina of abonneer je op deze nieuwsbrief.
Prijs: € 24,50 (+ € 6,65 verzendkosten) Bestel het hier.
ISBN:
978-90-823882-0-6

Heb je een leuk idee om het boek te promoten? Of een plek om het boek te presenteren? Laat het me weten. Ik ben blij met alle hulp, suggesties en tips. Je kunt me e-mailen of op deze nieuwsbrief reageren.
 
Ik stuur één keer per maand een bericht over schrijven en schilderen. Ik hoop dat het je inspireert! Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven of omdat ik je ontmoet hebt en denk dat het je aanspreekt. Verkeerd ingeschat? Geen probleem. Je kunt je hieronder uitschrijven.
Alles in deze nieuwsbrief mag je gebruiken en verspreiden, mits je de bron vermeldt en een link naar mijn website: '
www.margovonk.nl' opneemt.

Als een tekst groen gekleurd is, dan is dat een link. Naar een relevante blog of een formulier. Paars gekleurde tekst is een externe link.

Het adres:
Margo Vonk
Zoetendaal 22-24
Buren (Gld), 4116 BM
Netherlands

Add us to your address book


Schrijf je in

Schrijf je uit    Verander je gegevens

Als je geen berichten meer wilt ontvangen, schrijf je dan uit door te klikken op bovenstaande link (schrijf je uit).

Email Marketing Powered by Mailchimp