Copy
De derde nieuwsbrief van Margo Vonk.
Over schrijven en schilderen.
Met: Waar lopen de schapen, zeldzame bloemetjes, kastelen en kriebelbeestjesWerk aan het spoel en Country Fair in Aalten.
Nieuwsbrief op de site

Nieuwsbrief Jaargang 1, nummer 3.

Kom mee naar buiten

Schapen lopen op de mooiste plekjes van Nederland. De komende maanden ga ik ze opzoeken voor het boek 'Waar lopen de schapen'. Suze maakt foto's van de schapen en ik vertel over de schapen en de herders. In  'Op zoek naar een zeldzaam bloemetje' lees je hoe dat gaat.

Natuurlijk is er ook geschilderd. Wat minder door mij. Des te meer door anderen. Op Koningsdag 2014 in Buren schilderen kinderen kastelen en nog veel meer. Op de Boswerf in Zeist schilderen ze kriebelbeestjes.

Mijn schilderijen kun je bekijken op de Country Fair in Aalten en ik schilder zelf bij Werk aan het Spoel.

Op zoek naar een zeldzaam bloemetje

Het klinkt zo gemakkelijk. ‘De schapen lopen ergens onderweg tussen Landsrade en Slenaken.’ Dat moet toch te vinden zijn? Rond twee uur zijn de schapen daar. We hebben nog genoeg tijd om iets te eten. Zou er wel iets open zijn? Dit weekend is het Pasen, dan verwacht je wel wat. Het eerste terras dat we zien, wordt onder handen genomen met de hoge druk spuit.

Lees verder...

 

Wil je weten waar de schapen lopen?

Volg ons dan op Facebook. De schapen lopen natuurlijk overal, de vraag is waar wij ze op de foto gezet hebben. Elke week weer. En als jij een plek weet waar schapen lopen en echt de moeite waard is om te gaan kijken, meldt dat dan. Dan komen wij kijken.

Klik hier voor Facebook
Kleurrijk kasteel
op Koningsdag 2014 in Buren.
 
Kriebelbeestjes
zijn helemaal niet eng

 
Werk aan het spoel
De Wulpse dames vind je op 22 juni 2014 in Culemborg bij 'Werk aan het Spoel'. In de stand van Ineke Derksen van Ienvent doe ik voor hoe je een wulpse vrouw schildert.
Idske in Aalten
Op de Country Fair op 20, 21 en 22 juni dankzij Boerenvee.

 
Alles in deze nieuwsbrief mag je gebruiken en verspreiden, mits je de bron vermeldt en een link naar mijn website: 'www.margovonk.nl' opneemt.

Het adres:
Margo Vonk
Zoetendaal 22-24
Buren (Gld), 4116 BM
Netherlands

Add us to your address book


Schrijf je in

Schrijf je uit    Verander je gegevens


Email Marketing Powered by Mailchimp