Copy
Beste <<Voornaam>>,
Het boek wordt gedrukt. Nog even wachten en het is echt af.

Bedankt voor het aanmelden als geïnteresseerde voor het boek '
Waar lopen de schapen?' Sommigen krijgen het boek omdat ze een prijs hebben gewonnen of eraan meegewerkt hebben. De meeste van jullie hebben het boek gewoon gekocht en zich aangemeld voor de nieuwsbrief en deelt af en toe een bericht op Facebook. Super leuk. Hoe meer jullie liken en delen, hoe meer mensen kennis maken met schapen in de natuur.

Voor ik het boek aan jullie kan geven (of toesturen) wordt het eerst ten doop gehouden. Een boekenfeestje tussen de schapen; dat is het plan. Wat, wanneer en hoe is nog even 'under construction'. 

Ik laat jullie zo snel mogelijk weten wanneer het feestje is (en of daar ook anderen dan intimi welkom zijn) en wanneer jullie het boek kunnen verwachten.


Liefs Margo

 
Nieuwsbrief op de site

Verder in deze e-mail:
Ik stuur geen nieuwsbrieven naar deze lijst, behalve mededelingen over het boek Waar lopen de schapen?
Als je meer wilt weten over het boek en andere activiteiten, geef je dan op via deze
link.

Als een tekst groen gekleurd is, dan is dat een link. Naar een relevante blog of een formulier. Veel leesplezier!
Nieuwe voorkant
Dit wordt de kaft van het boek. Een foto van de kudde van Bart van Ekkendonk geeft een mooie impressie van de foto's in het boek Waar lopen de schapen? Het wordt echt prachtig, al zeg ik het zelf. De foto’s van Suze en mij geven een mooi beeld van de plekken waar herders lopen met hun schapen. En de verhalen van de herders? Die zijn altijd leuk en inspirerend om te lezen. Zelfs mensen die niet van dieren houden, genieten van een herder en zijn kudde in de natuur of gewoon in de stad.

Preview
Als je alvast wilt zien hoe het boek er uitkomt te zien, dan kan dat. De zes eerste bladzijden van het hoofdstuk Uitwaaien in de Loonse en Drunense duinen kun je downloaden vanaf de site: preview.
Foto's uit het boek
Als je wilt kun je de foto's uit het boek apart bestellen. Enkele foto's zijn nu al als ansichtkaart verkrijgbaar. De kaarten kosten los € 1,- en per set van 4 € 2,50. Bestellen kan vanaf tien sets, anders worden de portokosten te hoog.

Waar is dat feestje?
Natuurlijk komt er een boekpresentatie. Maar waar en wanneer is nog niet helemaal duidelijk. Wil je er bij zijn? Laat dat dan even weten via e-mail. We hebben heel leuke plannen. Pas als we plek en datum zeker weten zal ik het melden via de nieuwsbrief.
Willen jullie helpen?
Ken je mensen die gek zijn op schapen of wandelen in de natuur? Dat zijn de lezers van dit boek. Stuur ze deze e-mail of wijs ze op de site Waar lopen de schapen? Lees ook mee op Facebook en reageer op de berichtjes die je aanspreken. Dat werkt enorm om de kring van lezers te vergroten. En hetzelfde geldt natuurlijk voor twitter. Retweeten is altijd fijn!
Wil je op de hoogte gehouden worden over het boek? Lees mee op het blog, like en volg de Facebookpagina of abonneer je op deze nieuwsbrief.
Voor € 28,45 (incl. verzendkosten) kun je het boek
nu al kopen.

Als je je hebt ingeschreven voor het boek 'Waar lopen de schapen?', krijg je heeeeeel soms een e-mail om je op de hoogte te houden van de verschijning van het boek. Je adres wordt alleen gebruikt voor specifieke informatie over het boek.

Alles in deze e-mail mag je gebruiken en verspreiden, mits je de bron vermeldt en een link naar mijn website: '
www.margovonk.nl' opneemt.

Het adres:
Margo Vonk
Zoetendaal 22-24
Buren (Gld), gelderland 4116 BM
Netherlands

Add us to your address book


Schrijf je in

Schrijf je uit    Verander je gegevens

Als je je uitschrijft, dan krijg je geen berichten meer over het boek via deze lijst (wel via de gewone nieuwsbrief).

Email Marketing Powered by Mailchimp