Copy
Beste <<Voornaam>>,
Bedankt voor het volgen van mijn schrijven en schilderen. Het is heerlijk dat jullie af en toe een stukje meelezen met het boek. Dit voorjaar verschijnt het boek en het liefst hebben we dan al een groot deel verkocht.  Dan wordt het boek gedrukt (in plaats van geprint) en kan de prijs van het boek mogelijk nog omlaag. De prijs ligt nu op € 29,50 (€ 24,50 als je nu al betaalt).
Willen jullie ons daarbij helpen?
Verspreid deze nieuwsbrief onder je vrienden (en vijanden), zodat meer mensen het boek leren kennen. Stuur hem door, deel hem op Facebook, Twitter hem rond.
Bedankt alvast!
Margo

 
Nieuwsbrief op de site
 
Geniet van de kleurrijke verhalen van deze maand:

Nieuwsbrief Jaargang 1, nummer 9.

Kleurrijke herfst

Weinig te klagen over het weer dit jaar. Natuurlijk is er wel af en toe een buitje. De schildersessie bij de vrolijke schapen is mede daardoor niet doorgegaan. Maar afgezien van een beetje veel water, blijven de temperaturen aangenaam en tooit de herfst zich in de mooiste kleuren. In de Betuwe is het fruit geplukt en nu vallen de laatste noten uit de bomen. Bij mij staat de moestuin nog vol met wintervoer zoals pastinaak en aardpeer. Geen pompoenen dit jaar. Maar dat geeft niet. Ik heb ze gewoon geschilderd. Kleine en grote pompoenen.

Begin november presenteer ik het boek 'Waarlopen de schapen?' op de contactdag van de Vereniging van de gescheperde schaapskudden Nederland. Ik ben heel benieuwd hoe deze herders reageren. Zouden ze zelf ook in het boek willen? Er is niet veel ruimte meer in het boek, dus dat wordt dringen.
Een nieuw verhaal in het boek begint aan zee.
Ook daar lopen heel kleurrijke schapen.

Bikkebikkebikke
Dat betekent zoiets als ‘alle schapen verzamelen’. Jan Kaljouw hoeft eigenlijk niet eens te roepen. De schapen hebben de ruige gebieden van de golfclub van Domburg kaal gegraasd en willen graag op pad naar het Duin aan de andere kant van het stadje. Het wordt een mooie wandeling, dwars door de stad en de duinen en langs de zee.
Lees meer.
Nagekomen puntje
Op de contactdag van de Vereniging van Gescheperde Schaapskudden Nederland mag ik het boek 'Waar lopen de schapen?' presenteren. Wat een fijn gevoel dat een deel van de herders die erbij zijn al in mijn boek staan. Het boek is nog niet af - dus er kan nog een herder bij. Ik ben heel benieuwd naar de reactie van al deze herders!
Veel kleur
Met vriendinnen pompoenen geschilderd. Of beter: geplamuurd. Olieverf met een mes opgebracht. Ook dat kun je leren bij Atelier Huiswerk Buren.
Niet alleen kriebelbeestjes 
Op zondag 5 oktober hebben 80 kinderen kriebelbeestjes en nog veel meer geschilderd op mijn pompoen. Natuurlijk heb ik daar een blogje over geschreven.
De reuzenpompoen staat er nog. Op een heel mooi plekje in het bos op
de Boswerf in Zeist.
 
Deel dit op FB

Like Nieuwsbrief Schilder een verhaal on Facebook
Wil je op de hoogte gehouden worden over het boek? Lees mee op mijn blog, like en volg de Facebookpagina of abonneer je op deze nieuwsbrief.
Je kunt het boek
nu al kopen. Als je dat doet, krijg je € 5,00 korting op de verkoopprijs van € 29,50. Mocht het lukken om het boek goedkoper uit te brengen, dan profiteren de voorinschrijvers daar natuurlijk ook van.

Alles in deze nieuwsbrief mag je gebruiken en verspreiden, mits je de bron vermeldt en een link naar mijn website: 'www.margovonk.nl' opneemt.

Het adres:
Margo Vonk
Zoetendaal 22-24
Buren (Gld), 4116 BM
Netherlands

Add us to your address book


Schrijf je in

Schrijf je uit    Verander je gegevens


Email Marketing Powered by Mailchimp