Copy
Nieuwsbrief op de site
De vraag van deze maand voor mij is: 'Wie zijn mijn lezers?' Niet zo'n gekke vraag voor een schrijver, toch? Vooral bij het nieuwe boek Dierenarts&Verhaal merk ik dat het niet gemakkelijk is om een keuze te maken. Schrijf ik wat ik leuk vind of schrijf ik wat jij leuk vindt...

En verder geniet ik van al die lammetjes die overal geboren worden. Voel je je een beetje depressief of heb je behoefte aan een opkikker? Bezoek een schapenhouder met een lammetjesdag.
Liefs,
Margo

Nieuwsbrief Jaargang 4, nummer 1.

Lekker bezig

Zo. De kop is er af. We hebben de eerste maand van dit mooie nieuwe jaar alweer achter de rug. Hoe vond je het? Heb je gedaan wat je wilde? Ik een beetje. Eindelijk echt begonnen met mijn tweede boek. En dan sta ik ook direct weer stil. Maar niet lang!

Ik heb veel gewerkt op de
Witte Schuur, veel gevilt en veel te weinig geschilderd. Daar komt komende maand wel weer verandering in. Genoeg schilderijen in opdracht.
Verder heb ik twee tips om op pad te gaan. Op 19 maart een nieuw evenement voor de
Burenaren in Buren. En op 4 februari een van de eerste lammetjesdagen.

Wie zijn mijn lezers

In de afgelopen maanden ben ik enthousiast op zoek gegaan naar verhalen. Verhalen van dierenartsen. Overal waar ik kwam bracht ik mijn nieuwe boek ter sprake. Het resultaat is dat ik niet meer zo goed weet waar het boek over gaat. (lees verder...).
Wat zou jij nu willen lezen? Ik hoor het graag van je. Meld het op de site of met een antwoord op de e-mail.

Verkocht

Deze prachtige swifter ligt ergens in Oosterbeek op een bank. Lekker zacht te zijn. De wol van Swifters vind ik niet gemakkelijk vilten. De wol wil zich moeilijk hechten. Bij deze vacht heb ik gekaarde wol van de Schoonebeeker gebruikt en dat is goed gelukt. Ook een keer proberen? Dat kan altijd (op afspraak). We gaan dan aan de slag met Burense Drentjes. Die laten zich heel wat gemakkelijker temmen. 

Zo stoer. Het schilderij Bonte Swifter van Bas Klaver is verkocht. Dat willen we op het kunstatelier op de Witte Schuur wel vaker. Nieuwsgierig naar ons werk? Kijk op Facebook Atelier de Witte Schuur.
BinneninBuren is ontmoeting en huiskamervoorstelling ineen! Woon je in Buren? Dan ben je welkom op 19 maart om binnen te kijken. Meer informatie vind je hier.
Ze zijn er weer! Honderden lammetjes. Zaterdag 4 februari in Rotterdam. Maar binnenkort ook op heel veel andere plaatsen. Ik zal proberen een nieuwe kalender te maken.
Probeer jezelf te schilderen. Resultaat is altijd goed als ik je daarbij mag helpen.
Jezelf schilderen, kinderen hebben daar geen moeite mee. Zij doen het gewoon.
Het boek is klaar en verkrijgbaar via de site. Verhalen over herders en hun activiteiten vind je ook op de site. Meer weten? Lees mee op het blog, like en volg de Facebookpagina of abonneer je op deze nieuwsbrief.
Prijs: € 24,50 (+ € 6,65 verzendkosten) Bestel het hier.
ISBN:
978-90-823882-0-6

Heb je een leuk idee om het boek te promoten? Of een plek om het boek te presenteren? Laat het me weten. Ik ben blij met alle hulp, suggesties en tips. Je kunt me e-mailen of op deze nieuwsbrief reageren.
 
Ik stuur één keer per maand een bericht over schrijven en schilderen. Ik hoop dat het je inspireert! Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven of omdat ik je ontmoet hebt en denk dat het je aanspreekt. Verkeerd ingeschat? Geen probleem. Je kunt je hieronder uitschrijven.
Alles in deze nieuwsbrief mag je gebruiken en verspreiden, mits je de bron vermeldt en een link naar mijn website: '
www.margovonk.nl' opneemt.

Als een tekst groen gekleurd is, dan is dat een link. Naar een relevante blog of een formulier. Paars gekleurde tekst is een externe link.

Het adres:
Margo Vonk
Zoetendaal 22-24
Buren (Gld), 4116 BM
Netherlands

Add us to your address book


Schrijf je in

Schrijf je uit    Verander je gegevens

Als je geen berichten meer wilt ontvangen, schrijf je dan uit door te klikken op bovenstaande link (schrijf je uit).

Email Marketing Powered by Mailchimp