Copy
Louisiana tilbyder medlemskab til dig og din virksomhed. Kom gratis til netværksmøde, når JobMatch starter op til september
Louisiana tilbyder Business 1+3 medlemskab til C4 Foreningens medlemmer
Med Louisiana Business 1+3 får du gratis adgang til museet for dig og 3 personer. Betal for 2015 og få resten af 2014 gratis. Inviter dine forretningsforbindelser, kollegaer, medarbejdere eller andre gæster med i Louisianas uformelle rammer. Kombiner dit møde med en udstilling eller et af de mange kultur- og musiktilbud. Opnå særlige business fordele i Louisianas rammer med BUSINESS 1+3 kort. Du får tilsendt spændende materiale 4 gange årligt og får 10 % rabat i Louisiana Café og i Louisiana Butik.

Alt dette får du for kun kr. 786,- ekskl. moms (kr. 845,- inkl. moms). Se mere på Louisianas hjemmeside 

JobMatch – Kom til gratis netværksmøde og gør en forskel

Efter sommerferien starter vi nye hold op på vores JobMatch forløb. Torsdag den 18. september 2014 fra kl. 7.30 – 10.00 afholder vi netværksmøde for kandidater og virksomheder, der ønsker at gøre en forskel. Ønsker du at bidrage til, at ledige borgere i Hillerød Kommune kommer i arbejde – så er JobMatch netværket helt sikkert noget for dig. Motiverede kandidater og virksomhedsledere står klar til at netværke med dig.
Se mere på vores hjemmeside 

Rettelse – Nybolig Erhverv Magasin

I vores forrige nyhedsbrev vi havde vi et indlæg om Hillerød – Nordsjællands vækstcentrum, hvor vi henviste til en flot artikel i Nykredit Erhvervs netop udsendte magasin. Dette var en fejl, det var i Nybolig Erhvervs netop udkomne magasin. Vi beklager fejlen.

Velkommen til nye medlemmer af
C4 Foreningen

Seneste nye medlemmer af C4 Foreningen er:


Copyright © 2014 C4 Videncenter.

C4 Videncenter 
Krakasvej 17
3400 Hillerød

Tilføj os til din adressebog
 


Email Marketing Powered by Mailchimp