Copy
Spændende nyt fra C4 Foreningen...
Stor advokatfusion
i Hillerød

Nyhed: August Jørgensen Advokater i Hillerød og Munk I Hartz Advokater i Frederiksværk fusionerer den 1. maj 2014. Fusionen er ikke blot en styrkelse af to markedsledende advokatkontorer i Nordsjælland, men også en bekræftelse af tendensen i retning af større advokatenheder, lyder der fra partnerne.

Læs mere om hele fusionen

Åben butik hos Frøken Flora

Frøken Flora inviterer til Åben Butik, onsdag den 9. april 2014 med ekstra åbent fra kl. 18:00 - 21:00.

Læs mere her
april
8

Generalforsamling i C4 Foreningen

Husk C4 Foreningens generalforsamling i C4 Videncenter, hvor vi overrækker C4 Foreningens Erhvervspris og Hillerød Elite Idræts Talentidrætspris. På generalforsamlingen vil Region Hovedstaden ydermere præsentere vinderprojektet af arkitektkonkurrencen om Nyt super Hospital Nordsjælland.
April
23

Dialogmøde med Margrethe Vestager (R)

Den 27. februar 2014 afholdte C4 Videncenter et spændende netværksmøde med erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S) som gæst. Vi gentager succesen den 28. april 2014 kl. 17.00-19.00, denne gang med den radikale partileder, økonomi- og indenrigsminister, vicestatsminister Margrethe Vestager (R) som gæst. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at debattere udfordringer og barrierer, som står i vejen for en positiv erhvervsudvikling. 

Læs mere her
April
28

JobMatch

Ønsker du at bidrage til, at ledige borgere i Hillerød Kommune kommer i arbejde? Ved at åbne dit netværk over for de ledige, kan du bidrage til at få ledige borgere i job igen og samtidig hjælpe dit eget netværk. Kom og mød vores motiverede kandidater og se om ikke du kan gøre en forskel.

Læs mere her
april
29

Copyright © 2014 C4 Videncenter.

C4 Videncenter
Krakasvej 17
3400 Hillerød

Tilføj os til din adressebog


Email Marketing Powered by Mailchimp