Copy
Kom til vækstmøde, eksportseminar og netværksmøde
Vækstmøde i Hillerød:
Mangler din virksomhed penge til vækst?
Ønsker du at udvide, investere eller gennemføre et ejerskifte – og kan banken ikke tilbyde hele finansieringen? C4 og Vækstfonden inviterer til Vækstmøde, hvor du kan blive klogere på, hvordan Vækstfonden kan hjælpe.

Viden, sparring og netværk
Vækstfonden kan tilbyde personlig sparring med deres erhvervskundechefer, og du kan netværke med andre lokale vækstorienterede virksomheder.
Vækstmødet finder sted onsdag den 6. april kl. 14.45-17.30.
Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendigt. Tilmeld dig her
Kommende begivenheder

Eksportseminar

Kom til seminar om eksport til Centraleuropa og Balkan, som i disse år oplever dobbelt så store vækstrater som Danmark. Hør om mulighederne for eksport til disse regioner mandag den 4. april 2016 kl. 15.00-18.00.
Tilmelding til Jette Saling, js@c4.dk

JobMatch: Udbyg dit netværk GRATIS og gør en forskel

TORSDAG DEN 14. APRIL 2016 kl. 7.30-10.00 afholder vi netværksmøde for kandidater og virksomheder, der ønsker at gøre en forskel. Ønsker du at bidrage til, at ledige borgere i Hillerød Kommune kommer i arbejde? Så er JobMatch-netværket sikkert noget for dig. Motiverede kandidater og virksomhedsledere står klar til at netværke med dig. Kontakt Michael Nagel, mn@c4.dk

C4 Foreningens generalforsamling

ONSDAG DEN 20. APRIL 2016 C4 Foreningens årlige generalforsamling afholdes i år den 20. april 2016 kl. 15.00-17.30. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen. Separat invitation til generalforsamlingen følger senere.

HIP - Hovedstadens Iværksætterprogram

Kender du til Hovedstadens Iværksætterprogram? Via HIP er det muligt at tilmelde sig workshops og se web-tv om specifikke emner, der kunne være interessante for dig som iværksætter. Læs mere på www.hiph.dk

Velkommen til C4 Foreningens nye medlemmer:

  • ERA BILER A/S
  • Top Tourist ApS
  • Evidence Advisor
  • Museum Nordsjælland
  • Fotorummet
  • Lyddæmper-Central ApS
  • AFM Rådgivende Ingeniører A/S
  • Jan Dyhr Consulting

C4 Videncenter  - Krakasvej 17 - 3400 Hillerød

Copyright © 2016 C4 Videncenter.


Email Marketing Powered by Mailchimp