Copy
Læs mere om det nye ansigt hos C4 Videncenter, Hovedstadens Iværksætterprogram samt kommende arrangementer i C4 Foreningen.
Brandingen af Hillerød styrkes
Mette Kragh Faurholdt er pr. 1. februar 2015 ansat som ny citykoordinator. Med ansættelsen af Mette Kragh Faurholdt vil C4 Videncenter i løbet af 2015 intensivere indsatsen med at brande Hillerød som by. Brandingen af Hillerød skal være med til at fastholde positionen som Nordsjællands handelscentrum.


Hovedstadens Iværksætterprogram
Kender du til Hovedstadens Iværksætterprogram (HIP)? Via HIP er det muligt at tilmelde sig workshops og se webTV om specifikke emner, der kunne være interessant for dig som iværksætter. Læs mere på www.hiph.dk.


Task Force
Task Force er sat i verden for at være et bindeled mellem kommunen og erhvervet. Det er muligt at stille spørgsmål, få forståelse for afgørelser og vi kan være med til at skabe en dialog mellem kommunen og din virksomhed. Task Force møder afholdes 4 gange årligt. Kontakt direktør Erik Helmer Pedersen, hvis du ønsker et bindeled til kommunen.
Kommende begivenheder

Vin og Gastronomi i Kongernes Nordsjælland

TORSDAG DEN 26. FEBRUAR 2015 inviterer FrederiksborgCentret C4 Foreningens medlemmer til Vin og Gastronomi. Arrangementet byder på smagsoplevelser fra Nordsjælland og er samtidig en mulighed for at netværke med andre virksomheder. Arrangementet løber fra 15.00 – ca. 17.00 og er gratis at deltage i, men kræver tilmelding hos Dorthe Jones, djo@frederiksborgcentret.dk

JobMatch – Udbyg dit netværk, GRATIS, og gør en forskel

TORSDAG DEN 19. MARTS 2015 fra kl. 7.30 – 10.00 afholder vi netværksmøde for kandidater og virksomheder, der ønsker at gøre en forskel. Ønsker du at bidrage til, at ledige borgere i Hillerød Kommune kommer i arbejde? – Så er JobMatch netværket sikkert noget for dig. Motiverede kandidater og virksomhedsledere står klar til at netværke med dig.

C4 Foreningens generalforsamling

ONSDAG DEN 15. APRIL 2015 C4 Foreningens årlige generalforsamling afholdes i år den 15. april 2015 - kl. 15.00 - 17.30. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen. Separat invitation til generalforsamlingen følgere senere.

Velkomstmøde for nye virksomheder

TORSDAG DEN 23. APRIL 2015 Hillerød Kommune og C4 Videncenter indbyder nye virksomheder i Hillerød velkommen. Arrangementet giver et indblik i hvad Hillerød kan tilbyde. Program for arrangementet udsendes senere.

Velkommen til C4 Foreningens nye medlemmer

Seneste nye medlemmer af C4 Foreningen er:

 • Nanovision
 • Ventas A/S
 • LO Hovedstaden
 • Allan Kristiansen & Sønner ApS
 • Jesmig Group ApS
 • SmartView ApS
 • MMA Møbler v/Michael Mansa
 • HP Industrial A/S
 • Harmonia
 • RISO Solutions ApS
 • Kemp & Lauritzen A/S

C4 Videncenter  - Krakasvej 17 - 3400 Hillerød

Copyright © 2015 C4 Videncenter.


Email Marketing Powered by Mailchimp