Copy
De Nationale Ondernemersdag Preview
View this email in your browser
Op 10 september organiseren we voor de allereerste keer De Nationale Ondernemersdag. Centraal staat: “hoe slechten we de huidige groeibarrières in Nederland”. Om je op de hoogte te houden van de topics die aan bod komen ontvang je elke week deze Nationale Ondernemersdag Preview. Direct aanmelden voor 10 september kan hier
ONL voor Ondernemers lanceert JongONL!

De wereld wordt in toenemende mate vormgegeven door jonge, bevlogen ondernemers die naast het neerzetten van een innoverende onderneming ook hun steentje bij willen dragen aan een betere wereld. Jonge ondernemers hebben een grote positieve impact op het innovatievermogen, flexibiliteit en de vitaliteit van Nederland. Zij hebben de verbeelding, de wil en daadkracht om Nederland naar een nieuw tijdperk te brengen. Zij vormen de vonk in de motor van verandering.

Wat is JongONL?
Het JongONL platform zal bestaan uit zo’n 200 jonge ondernemers die op dit moment de uitdagers zijn van de status quo in Nederland. Jonge ondernemers die groots denken en zichzelf continu willen ontwikkelen. Bij JongONL krijgen jonge ondernemers de mogelijkheid om kennis uit te wisselen, in contact te komen met gevestigde ondernemers en hun netwerk te vergroten. De kans om hun onderneming naar het volgende niveau te brengen!

Top 15 JongONL “Topklas van Nederland”
Uit de groep die zich aanmelden voor JongONL worden 15 jonge ondernemers geselecteerd om de Top 15 JongONL te zijn. Zij worden de Topklas van Nederland. De Top 15 gaat een exclusief programma in samenwerking met de Dutch Centers of Entrepreneurships volgen.
JongONL op De Nationale Ondernemersdag
Tijdens De Nationale Ondernemersdag op 10 september wordt JongONL gelanceerd. Het programma voor de JongONL groep op deze dag is als volgt:
  • Korte lezing over het Ecosysteem van Groeiondernemingen – ‘Nulmeting van Ondernemerschap’ Waar staat Nederland nu?
  • Speed-daten met vooraanstaande ondernemers en politici
  • Pitchen om TEDX BINNENHOF kandidaat te worden
Ken je een jonge ondernemer die niet mag ontbreken aan het JongONL platform? Draag hem/haar voor! Iemand aandragen of zelf aanmelden voor JongONL kan hier
 ONL voor Ondernemers - Lange Voorhout 96 - 2514 EJ Den Haag - 070 364 34 74 
www.onl.nl - info@onl.nl